Biri biri ini lagi mahal dari harga rumah

Biri-biri ini lagi mahal dari harga rumah

Mereka sanggup meluangkan masa menonton pertandingan ratu cantik biri-biri Ladoum di televisyen dan mengikuti penternak popular di media sosial hanya ... Read More

Wanita ini nasihat jangan makan dalam sungai

Wanita ini nasihat jangan makan dalam sungai

Seorang wanita wombatloves, telah memuat naik sebuah video di laman TikTok untuk berkongsi pendapatnya mengenai sebuah restoran yang viral di ... Read More

Ifa Raziah akui gelek inilah yang berinya rezeki

Ifa Raziah akui gelek inilah yang berinya rezeki

Itu jawapan oleh penyanyi dan juga usahawan Ifa Raziah ketika menjawab soalan media tentang tohmahan netizen selepas dikecam berkelakuan tidak ... Read More

Aliff Syukri ugut nak bunuh diri

Aliff Syukri ugut nak bunuh diri

Aliff memuat sebuah rakaman permohonan maaf di laman Instagramnya dimana dia dilihat menangis teresak-esak dan mengakui segala kekhilafan yang telah ... Read More

Wan Sharmila akhirnya dedah perkara sebenar Ibu Shuib suruh panggil mama

Wan Sharmila akhirnya dedah perkara sebenar, “Ibu Shuib suruh panggil mama”

Nama Wan Sharmila dikaitkan dengan Shuib apabila video dia memanggil ibu kepada pelawak itu dengan gelaran Mama tular. Read More

KWSP Satu pertiga miskin bandar tiada caruman baharu

KWSP: Satu pertiga miskin bandar tiada caruman baharu

Yang terkesan akibat kenaikan harga ketika ini, tidak mempunyai sebarang perlindungan sosial seperti KWSP, Perkeso dan lain-lain. Read More

Kecoh perempuan pakai ihram buat umrah ini respon mufti

Kecoh perempuan pakai ihram buat umrah, ini respon mufti

tular di Twitter beberapa hantaran mengenai perempuan berkenaan susulan videonya berada di Tanah Suci Makkah dengan lengkap berpakaian ihram seperti ... Read More

Punca Nora Danish bercerai akhirnya terbongkar tak sangka sebab ini

Punca Nora Danish bercerai akhirnya terbongkar, tak sangka sebab ini

Dia mendakwa tidak pernah berjumpa dengan Nora sehinggalah di makhamah dan mereka hanya berhubung melalui sms menurutnya. Read More

Melaka tarik balik kebenaran solat jumaat

Melaka tarik balik kebenaran solat jumaat

Semua jemaah kariah surau hendaklah menunaikan solat Jumaat di masjid kariah masing-masing Read More

Babak peluk Emma dan Shah Tak mahu tengok kau tonton tv Al Hijrah je Pengarah

Babak peluk Emma dan Shah: “Tak mahu tengok, kau tonton tv Al-Hijrah je” – Pengarah

Beliau menjelaskan Emma dan Shahz mengenakan busana pengantin bagi menjayakan salah satu babak perkahwinan dalam drama tersebut. Read More

Suami bongkar pengantin perempuan curang dengan ipar di majlis kahwin siap tayang video

Suami bongkar pengantin perempuan curang dengan ipar di majlis kahwin, siap tayang video

Menjadi tular apabila ia menjadi gelanggang pembongkaran kisah curang pengantin perempuan dengan suami adik kandung wanita berkenaan Read More

Duyung cantik ni dah jadi cikgu naik semangat ayah hantar anak sekolah

Duyung cantik ni dah jadi cikgu, “naik semangat ayah hantar anak sekolah..”

Duyung Darat melalui satu muat naik terbaharu diruangan TikTok miliknya hangat menjadi perhatian ribuan warganet apabila dia berkongsikan perkembangannya yang ... Read More

Kantoitiga wanita tertangkap dalam but kereta

Kantoi..tiga wanita tertangkap dalam but kereta

Siasatan awal mendapati lelaki berkenaan membawa enam Pati yang mana tiga lelaki duduk di bahagian penumpang belakang manakala tiga wanita ... Read More

Tahniah Dato Ayob tindakan drastik dipuji orang ramai

‘Tahniah Dato Ayob!’, tindakan drastik dipuji orang ramai

Saya percaya berbekalkan integriti yang tinggi dan keberanian yang ada dengan Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay demi menjaga imej dan ... Read More

Sajat rayu orang ramai bagi petua pada dirinya ‘lekat’ untuk hamil

Mana tidaknya, menerusi video itu Sajat bertanyakan kepada netizen mengenai tips untuk hamil serta cara untuk mudah ‘lekat’. Read More

Hukum sebenar suami menetek susu isteri Ustaz Azhar jelaskan

Hukum sebenar suami ‘menetek’ susu isteri, Ustaz Azhar jelaskan..

Ini kerana susu milik suami, perlu minta izin kerana isteri hanya pemilik kantung susu Read More

Penyanyi sepohon kayu kumpulan Saujana buat comeback rindu nak nyanyi

Penyanyi sepohon kayu kumpulan Saujana buat ‘comeback’, rindu nak nyanyi..

Penyanyi kumnpulan Saujana juga masih aktif dengan Saujana dan kami baru saja selesai rakaman video muzik Sepohon Kayu Read More

Keadaan menakutkan Azwan Ali akhirnya disihir akibat mulut celupar

“Keadaan menakutkan..”, Azwan Ali akhirnya disihir akibat mulut celupar

Diva Azwan Ali menunjukkan keadaan kaki kanannya itu menerusi entri di akaun Instagram miliknya. Read More

Disangka bintang rupanya gambar hotdog satu dunia kena tipu oleh James Webb

Disangka bintang rupanya gambar hotdog, satu dunia kena tipu oleh James Webb

Objek dalam foto yang dimuat naik oleh beliau dan didakwa sebagai bintang Proxima Centauri sebenarnya adalah chorizo, sosej babi Sepanyol Read More

Tiada kos pun terlibat jika lantik TPM kata pemimpin Bersatu

Tiada kos pun terlibat jika lantik TPM, kata pemimpin Bersatu

Pelantikan timbalan perdana menteri (TPM) boleh dibuat tanpa sebarang kos operasi tambahan sekiranya itu yang dibimbangkan pihak tertentu Read More