[Video] Pilot curang bersama pramugari dalam hotel, isteri nekad ‘ambush’ bilik

[Video] Pilot curang bersama pramugari dalam hotel, isteri nekad ‘ambush’ bilik. Kesetiaan merupakan aspek paling penting untuk membina kebahagiaan dalam rumah tangga

Tidak dinafikan selain kesetiaan, juga perlunya ada kepercayaan dan keikhlasan untuk mengekalkan hubungan rumah tangga yang sihat dan bahagia. Namun, jika salah seorang bertindak curang maka rumah tangga itu tidak lagi utuh.

Sama seperti video yang tular di Indonesia baru-baru ini apabila seorang lelaki pilot curang dengan pramugari telah mencuri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

@sulselonline.com Selingkuh dengan Pramugari di Hotel, Pilot Digerebek Istri#pilot #pramugari #selingkuh #beranda #surabaya #fyp #tiktoker ♬ suara asli – sulselonline.com (SOchannel)

Isteri serbu semasa pasangan itu check-in di hotel

Video Pilot curang bersama pramugari dalam hotel isteri nekad'ambush' bilik

Menerusi video berkenaan, kelihatan isterinya dan sekumpulan orang yang tidak dikenal pasti ambush ke bilik hotel suaminya.

Apa yang lebih mengejutkan adalah apabila suaminya dilihat curang dengan pramugari di bilik tersebut. Luluh perasaan dan jiwa seorang isteri apabila mendapati suaminya berdua-duaan dengan wanita lain di bilik hotel.

Isterinya dilihat mampu mengawal emosi dan hanya mengucap ‘Astaghfirullah’ berkali-kali. Pramugari yang kantoi itu dilihat menyorok di sebelah pintu dan tunduk malu.

Lihat video sambungan itu di bawah:

@iffauli Pilot dan Pramugari yg lagi viral #pilot #pramugari #pilotpramugariselingkuh #viral #fyp #fypシ ♬ suara asli – 🅶🅰🅲🅾 🅼🅾🅽🆃🅰🆁

“Salute sama isterinya, sudah nampak begitu masih saja sabar” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 985K tontonan, 30K tanda suka dan 1K komen di TikTok, rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi.

Semoga kita semua dijauhkan daripada perkara ini. Amin 🙂

BACA:

Jihan Muse dapat tahu hamil ketika positif covid-19

Dari wanita muslimah hingga digelar sundal, Sarah Hildebrand merajuk lari keluar Malaysia

Muncul di Billboard New York, Tokti luah perasaan tak puas hati

CATEGORIES