[Video] Demi teruskan hidup, lelaki ini terpaksa lepaskan lembu kesayangan dengan linangan air mata

[Video] Demi teruskan hidup, lelaki ini terpaksa lepaskan lembu kesayangan dengan linangan air mata

Demi teruskan hidup, lelaki ini terpaksa lepaskan lembu kesayangan dengan linangan air mata.Menerusi video yang telah menerima hampir tujuh juta tontonan ini, pak cik tersebut dilihat menangis teresak-esak ketika mengucapkan selamat tinggal pada lembu miliknya itu. Semasa lembu tersebut sudah berada di atas lori, dia kelihatan tidak dapat mengawal emosinya.

Bukan saja perpis4han dengan manusia malah perpis4han dengan haiwan juga boleh menjadi satu saat yang sangat meny3dihkan. Begitu jugalah seperti yang dialami oleh pak cik ini yang terpaksa menju4l lembu kesayangannya ini sehinggakan video perpis4hannya ini mengundang sebak pada mereka yang menontonnya.

Bukan sahaja tidak dapat mengawal air matanya, dia juga beberapa kali memeluk lembu kesayangannya itu dan kelihatan berbisik sesuatu kepadanya. Walaupun kelihatan seperti berat hati untuk melepaskannya pergi, pak cik itu akhirnya turun daripada lori sambil mengesat air matanya. Momen perpis4han itu turut mengundang sebak netizen yang lain.

 

Ditambah pula dengan situasi sekarang ini, pastinya keutamaan diberikan untuk kelangsungan hldup. Netizen turut memberikan kata-kata semangat kepada pak cik tersebut di ruangan komen.

Di ruangan komen, kebanyakan netizen dapat memahami situasi yang dialami pak cik tersebut yang mungkin terpaksa menju4l lembu kesayangannya atas beberapa faktor.

“Semoga bapak itu diberi rez3ki banyak, amin.”

BACA: Dua daerah di Terengganu ini dikenalpasti ‘hotspot’ emas
Hospital Amerika berjaya pindah jantung babi kepada manusia
Tanpa sedar kita buat 4 kesalahan ini waktu charge phone, hasilnya phone mudah rosak

CATEGORIES