Timb Menteri Kesihatan menjamu selera beramai-ramai sewaktu PKP?

Timb Menteri Kesihatan menjamu selera beramai-ramai sewaktu PKP?

Cuba anda bayangkan Timbalan Menteri Kesihatan pun palotak ada ulat macam palotak Menteri Kesihatan air suam!

Admin page mungkin tak perasan, mereka buat posting kononnya nak gah bagi sedekah dan dijamu makan sedap-sedap siang tadi di pondok tahfiz kepunyaan Pak Teh exco Perak dari Pas yang kuat fitnah.

Lepas tersedar, kelam kabut admin padamkan posting berkenaan. Tak apa, kami dah screen shot!

Timbalan Menteri Kesihatan tak reti ke, atau tak faham waktu ini semua rakyat dilarang berkumpul?

Sepatutnya pegawai khas kena nasihatkan Timbalan Menteri ni apa yang tidak wajar mereka lakukan. Ini waktu wabak. Ini waktu PKP. Ini waktu semua orang duduk di rumah. Ini waktu semua orang TIDAK DIBENARKAN BERKUMPUL

Sumber :