Suami seronok berfoya-foya dengan artis, isteri dan anak dibiar terkontang-kanting di JPN undang reaksi netizen

Suami seronok berfoya-foya dengan artis, isteri dan anak dibiar terkontang-kanting di JPN undang reaksi netizen. Tular di media sosial baru-baru ini mengenai kisah seorang pensohor

Yang dikenali sebagai Nor Sufia Johari atau lebih dikenali sebagai Cik Pia yang meluahkan rasa kesal dengan sikap suaminya

Yang enggan hadir ke Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) hingga menyebabkan anak mereka terpaksa dibinkan dengan nasab Abdullah.

Suami seronok berfoya-foya dengan artis, isteri dan anak dibiar terkontang-kanting di JPN undang reaksi netizen

Difahamkan, suami kepada Cik Pia juga merupakan seorang TikTokers terkenal dan dikenali sebagai Boss Kay telah menghilangkan diri tanpa sebarang khabar berita.

Malah, lelaki berkenaan juga dikatakan telah hadir ke sebuah acara pertunjukan fesyen di Perak bersama pelakon wanita yang dikenali sebagai Tash Yong.

Meninjau ke media sosial pelakon wanita tersebut, terdapat ura-ura yang mengatakan bahawa dia dan Boss Kay kini sedang menjalinkan hubungan cinta namun memilih untuk mengambil pendekatan ‘berahsia’ terlebih dahulu.

@tash_yong I AM A MASTERPIECE 🔥. you should tell yourself this, everyday! don’t ever let other people bring you down. Got it?! especially to my fellow #SekolahViral #sahabatbosskay Let’s RISE & JALAN TERUS! . thanks #AlphaModa for having us & special thanks to our designers #EvitaMairesse & @CERLENE for making us like a King & Queen of the day😘 . #tashyong #bosskay #STYLE #SahabatTashYongLimitedEdition ♬ Feel This (Two AM Music Global) – Adriane Palikat

Dalam hantaran tersebut, Tash dan Boss Kay dilihat berpimpin tangan dan dilihat mesra dan selesa antara satu sama lain.

Terdahulu, Cik Pia menerusi TikToknya meluahkan rasa sedih apabila suaminya itu sempat bersiaran langsung di media sosial namun memberi alasan tidak punya masa untuk hadir ke JPN bagi urusan pendaftaran nama anak.

BACA:

Penyelesaian jangka masa panjang masalah telur dan dedak ayam, FGV sambut cadangan Mat Sabu tanam jagung bijian

“Menyesal ajak kak sepupu duduk serumah, rupa-rupanya..”, wanita ini luah kisah bermadu dengan sepupu sendiri