Sharifah Rose jadi tumpuan warganet selepas kongsi cara make-up, “sumpah lawa giler!”

Sharifah Rose jadi tumpuan warganet selepas kongsi cara make-up, “sumpah lawa giler!”

Sharifah Rose jadi tumpuan warganet selepas kongsi cara make-up, “sumpah lawa giler!”. Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pempengaruh dan pelakon yang semakin popular ini, Sharifah Rose. Namanya kian meningkat naik sebagai pelakon wanita yang ternyata berjaya memegang peranan utama dalam beberapa drama yang berhasil menjadi sorotan ramai.

Sebelum itu, Sharifah Rose sememangnya sering mendapat perhatian warganet di akaun media sosial miliknya apabila cara penampilan dan makeup dia menerima pujian ramai kerana kelihatan bergaya dan menarik.

Sentiasa dipuji ramai

@sharifahrosesGRWM laju laju

♬ original sound – Sharifah Rose

Meskipun begitu, nampaknya giliran Sharifah Rose pula membuatkan content dalam salah satu videonya di platform ini meraih pujian ramai. Mana tidaknya, Sharifah Rose juga dilihat sporting menunjukkan cara dia mengenakan makeup buat tatapan umum

Sharifah Rose jadi tumpuan warganet selepas kongsi cara make-up, "sumpah lawa giler!"

Tidak sekadar merakam produk digunakan malah Sharifah Rose siap menunjukkan bagaimana dia menggunakan produk tersebut diwajahnya yang mana dari wajah tanpa makeup sehinggalah Sharifah Rose kelihatan berbeza. Meskipun begitu, wajah tanpa makeup Sharifah Rose juga mendapat pujian ramai sama seperti pelakon, Atikah Suhaime dan Eyka Farhana.

Wajah tanpa makeup juga dipuji

Sharifah Rose bagaimanapun diruangan komen menerima pelbagai reaksi daripada warganet tentang video dikongsikannya itu apabila ada juga meminta agar dia menghasilkan lebih lagi seperti video tersebut selain pelakon jelita ini turut menerima ribuan tanda suka ramai.

‘Cantiknya Rose’

‘Kenapa saya rasa without makeup lagi cantik’

‘U cantik giler sumpah’

BACA:

Orang suka buat sepah rupanya seorang yang genius, ini 7 lagi tanda

Kes dadah: Farid Kamil terlepas hukuman penjara 4 tahun

Dah usia 52 tahun, Anuar Zain dedah ciri isteri yang dia impikan selama ini

CATEGORIES