“Semua benda tertojol mula-mula”, demi hormatkan Ustaz Kazim, Kak Lina tutup semua

“Semua benda tertojol mula-mula”, demi hormatkan Ustaz Kazim, Kak Lina tutup semua

“Semua benda tertojol mula-mula”, demi hormatkan Ustaz Kazim, Kak Lina tutup semua. Beberapa hari yang lalu, pendakwah bebas, Ustaz Mohd Kazim Elias telah hadir di program Meletop bagi menjelaskan keadaan beliau selepas viral mengenai berita terkena penyakit misteri.

Menerusi episod tersebut, Ustaz Kazim telah disambut baik oleh dua hos Meletop, Ahmad Nabil Ahmad dan juga Elly Mazlein atau lebih mesra disapa Kak Lina Pom Pom. Nabil dan Kak Lina dilihat menzahirkan rasa prihatin dengan nasib yang menimpa Ustaz Kazim sewaktu sesi temubual berlangsung.

Selain daripada tindakan Ustaz Kazim yang menunjukkan kesan penyakit misteri yang sedang dihidapinya, penampilan Kak Lina yang memakai busana berwarna merah turut menjadi perbualan netizen. Menurut netizen, tindakan Kak Lina menutup bahagian dadanya dianggap sangat sopan tatkala menemubual Ustaz Kazim.

"Semua benda tertojol mula-mula", demi hormatkan Ustaz Kazim, Kak Lina tutup semua

Rata-rata netizen memuji penampilan Kak Lina kerana dilihat menghormati situasi serta tetamu yang hadir supaya tidak terlalu terdedah semasa bersiaran langsung. Walau bagaimanapun, mereka juga tetap mendoakan suatu hari nanti agar pengacara kegemaran ramai itu akan mendapat hidayah dan memakai pakaian yang lebih patuh syariah di masa hadapan.

@mamalovefarr3♬ bunyi asal – Mhd Aizzat – AizzatFromYT

BACA:

Panas !!! Zuraida umum keluar Bersatu, bakal letak jawatan menteri

Wanita tolak dakwaan sukarela buat hubungan seks dengan pembantu Hilman Idham

CATEGORIES