Sempena pembukaan pertama di Malaysia Apple Store buka peluang pekerjaan, mohon segera!

Sempena pembukaan pertama di Malaysia Apple Store buka peluang pekerjaan, mohon segera!Baru-baru ini, jenama teknologi terkenal antarabangsa,

Apple, telah meraih perhatian warganet selepas tularnya foto logo Apple yang sudah dipasang di menara Tun Razak Exchange (TRX), yang didakwa ia adalah Apple Store pertama yang bakal dibuka di Malaysia.

Sehubungan itu, rata-rata netizen juga menjangkakan pembukaan kedai rasmi Apple bakal berlaku pada tahun hadapan iaitu pada bulan Mei, selari dengan khabar angin sebelum ini.

Sempena pembukaan pertama di Malaysia Apple Store buka peluang pekerjaan, mohon segera!

Sempat REMAJA menjengah laman web rasmi carian kerja Apple, terdapat sebanyak 11 jawatan yang baru disenaraikan pada hari ini bagi lokasi di Malaysia.

Apple Buka Peluang Pekerjaan Sempena Pembukaan Apple Store Pertama Di Malaysia

Selain itu, sebahagian tawaran jawatan berkenaan juga dapat dikesan di portal peluang pekerjaan popular, LinkedIn.

Ya, hal ini demikian sekaligus memberikan gambaran dan lebih yakin bahawa Apple Store akan membuka kedai rasmi mereka tidak lama lagi di ibu kota.

Sudah terang lagi bersuluh, pastinya ramai yang tidak sabar untuk mengunjungi Apple Store berkenaan memandangkan lebih mudah untuk berurusan secara terus dengan syarikat terkemuka itu.

Apple Buka Peluang Pekerjaan Sempena Pembukaan Apple Store Pertama Di Malaysia

Setakat ini, kesemua jawatan tersebut masih dibuka pada orang ramai yang berminat mengikut kelayakan.

Sekadar informasi, majoriti tawaran yang dibuka itu memerlukan bidang kepakaran tertentu bagi kelancaran bisnes jenama yang semakin menjadi pilihan ramai itu.

BACA: 

Hanya menggunakan baucar makan percuma di restoran selama 36 tahun hidup, lelaki ini berjaya beli 3 rumah secara cash!

“Anggaplah dia sebiji epal busuk, kawan-kawan”, ini komen Chong Wei terhadap kenyataan rasis bekas pemain badminton negara