Seller bungkus barang macam mayat buat wanita ni takut nak ambil

Seller bungkus barang macam mayat buat wanita ni takut nak ambil

Seller bungkus barang macam mayat buat wanita ni takut nak ambil. Ramai yang kini memilih untuk membeli barangan secara online kerana mudah dan menjimatkan masa

Bukan itu saja, harganya juga kadangkala jauh lebih murah berbanding membeli di kedai luar. Jadi, buat apa nak bersusah payah keluar kalau boleh secara online atau delivery betul tak?

Namun, berbeza pula dengan video yang dihadapi oleh seorang wanita ini apabila dia terkejut melihat bungkusan barangan di rumahnya.

Lihat video itu di bawah:

@dian_dianzbarang kereta laki aku ckap 🥲

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension – Sound Production Gin

Seller bungkus barang macam mayat buat wanita ni takut nak ambil

Cuak tengok dah macam bentuk ‘mayat’ seller bungkus

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang wanita berkongsi situasi semasa dia ingin mengambil barangan suaminya.

Difahamkan, barangan itu dihantar ke rumah oleh courier dan diletakkan di atas tiang lampu rumahnya.

Tetapi, apa yang lebih mengejutkan dia adalah sebaik saja mahu keluar ambil, barangan itu tidak ubah seperti bentuk ‘mayat’.

Perkara itu membuatkan dia seram sejuk dan tidak mengambilnya sehingga hari sudah malam kerana menunggu suaminya.

“Saya syakkan seller tak nak bagi orang curi barang tu dia balut gitu” – Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dan memberikan reaksi mereka.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 406.7K views, 28K likes dan 695 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di TikTok:

Image from @dian_dianz (TikTok)

Image from @dian_dianz (TikTok)

BACA:

Selepas 3 dekad, penyanyi lagenda Zaiton Sameon akhirnya dapat kad OKU

Ini hasrat 7 warganegara Malaysia yang bekerja di luar negara selepas PRU-15 ini

Pakcik Tua jalan bawa barang dapur mengeluh, “ramai lalu tapi tak ada yang tumpangkan”

CATEGORIES