“Saya terpaksa berzina dengan dia..”, mak mertua dedah sebabnya

“Saya terpaksa berzina dengan dia..”, mak mertua dedah sebabnya. Hujung Disember lalu, tular tentang kisah seorang lelaki yang baru berkahwin selama tiga hari dan ditangkap basah dengan ibu mentuanya sendiri yang ketika itu tanpa seurat benang.

Pendedahan itu dibuat oleh si isteri, Norma menerusi temu bual yang kemudiannya tular di media sosial di mana rata-ratanya bersimpati dengan wanita itu.

Bagaimanapun, baru-baru ini si suami yang bernama Rozy mendedahkan bahawa dia telah difitnah dan dimalukan oleh isterinya sendiri.

Tular Ditangkap Berbogel Dengan Ibu Mentua, Lelaki Dakwa Cerita Tak Benar Tapi Netizen Tak Percaya – “Air Matanya Kok Nggak Ada?”

"Saya terpaksa berzina dengan dia..", mak mertua dedah sebabnya

Terbaru, ibu mentua dikenali sebagai Rihanah Anah itu pula membuka mulut dan berkata insiden yang tular sehingga ke Malaysia itu adalah satu perangkap.

Rihanah menafikan bahawa dia mempunyai hubungan sulit dan ketika kejadian dia hanya membuka baju dalam bilik menantu kerana rimas dengan cuaca yang begitu panas.

Bukan itu sahaja, kata Rihanah dia berbuat sedemikian kerana diarahkan oleh anak dan bekas suaminya yang menyuruh dia menggoda Rozy.

Katanya, bekas suami dan anak memaksanya untuk mendekati menantu dengan cara halus termasuklah melakukan hubungan seks dengan tujuan untuk membolot segala harta Rozy.

Saya terpaksa dekat dengan menantu saya, abang Rozy dan terpaksa berdating dan berzina dengan menantu saya. Supaya bekas suami saya dan anak saya boleh dapat harta dari menantu saya.”

BACA: 

Apple bakal perkenal model ‘Ultra’ lagi power dari iPhone Pro Max

Akak ni mengadu terpaksa masak lebih untuk pelanggan, “hari-hari makin ramai beratur”