Ramai terkejut tahu umur sebenar Atikah Suhaime

Ramai terkejut tahu umur sebenar Atikah Suhaime

Ramai terkejut tahu umur sebenar Atikah Suhaime. Pelakon, Atikah Suhaime menarik tumpuan ramai selepas dia meluahkan perasaan pelik tentang isu umur dalam lingkungan 30-an.

Atikah Suhaime bagaimanapun dalam pada masa sama menjadi tumpuan warganet selepas dia memuat naik satu rakaman pendek untuk tatapan umum.

Atikah Suhaime bagaimanapun turut mengejutkan peminat dan warganet apabila dia mendedahkan usianya yang kini mencecah 31 tahun namun dia dikatakan lebih kelihatan 20-an sahaja dan membuatkan ada yang tidak percaya.

Menerusi akaun TikTok milik Atikah Suhaime yang telah diikuti ribuan pengguna platform tersebut menunjukkan pelakon ini meluahkan perasaan pelik disebabkan apabila ada yang berjumpanya menegur dia kelihatan masih muda.

Dia sekali lagi menegaskan rasa peliknya kerana dia baru sahaja berusia 31 tahun dan adakah dia perlu kelihatan ‘makcik-makcik’.

Ramai terkejut tahu umur sebenar Atikah Suhaime

Tambahnya lagi, tentu sahaja dia kelihatan muda disebabkan lingkungan umur 31 itu sememangnya masih muda.

Video pendek dikongsikan Atikah Suhaime ini bagaimanapun mendapat perhatian ribuan warganet.

@atikahsuhaimeeee Shoutout to 30yr old ladies out there. 😂😂 30 masih muda okayyyy bukan tua. 😤 #fyp #tiktokmalaysia #singaporetiktok #singaporetrending ♬ original sound – atikahsuhaimeeee

“Shoutout to 30yr old ladies out there. 30 masih muda okayyyy bukan tua.” Tulis Atikah Suhaime diruangan kapsyen pula.

Manakala menjengah ke ruangan komen, ternyata ramai mempunyai pengalaman yang sama dengan pelakon tersebut mengenai usia mereka yang 30-an namun ditegur seolah-olah sudah tua.

“Wehhh naa…”

“Betul tu, kadang kadang…”

“Sumpahla 31, saya rasa…”

BACA:

Elon Musk buat kereta boleh masuk air pula

Kisah disebalik kicap Cap Udang yang ramai tak tahu

Rekod bulatan paling kecil di Malaysia kekal milik Putrajaya

CATEGORIES