Pengembara masa dedah Amerika akan dilanda Tsunami besar Mei 2023

Pengembara masa dedah Amerika akan dilanda Tsunami besar Mei 2023

Pengembara masa dedah Amerika akan dilanda Tsunami besar Mei 2023. Amerika Bakal Dilanda Mega Tsun4mi Pada 15 Mei 2023

Seorang pengguna TikTok yang mend4kwa dirinya merupakan pengembara masa dari tahun 2,671 memberi 4maran b4hawa akan berlaku banyak peristiwa besar di bumi dalam tempoh enam bulan akan datang, termasuk ‘mega tsun4mi’ yang akan melanda Amerika Syarikat.

Eno Alaric, yang juga dikenali sebagai @theradiantimetraveller, mempunyai lebih 122,000 pengikut di aplikasi tersebut memuat naik 4maran mengenai peristiwa yang akan berlaku pada masa depan.

Pengembara masa dedah Amerika akan dilanda Tsunami besar Mei 2023

Sebelum ini, Alaric pernah mengeluarkan 4maran tentang planet berkembar dengan Bumi, kedatangan makhIuk asing dan juga kewujudan portal ke dimensi lain.

Tetapi kini, Alaric mengeluarkan 4maran tentang lima peristiwa besar yang akan berlaku antara sekarang sehingga Mei 2023 membabitkan kes kehiIangan pesawat dan benc4na alam.

“Ramai di antara anda yang masih tidak percaya bahawa saya adalah pengembara masa yang benar. Ingatkan lima tarikh utama ini.

“14 November 2022, 10 orang akan menerima kuasa daripada tenaga matahari yang meIampau. 30 November 2022, Teleskop James Webb menemui planet yang menyerupai Bumi.

“12 Disember 2022, pesawat penerbangan yang dilap0rkan hiIang 12 tahun lalu akan muncul kembali dan tiada penumpangnya yang berusia.

“6 Februari 2023, sekumpulan empat remaja menemui ru’ntuhan purba dan peranti yang akan membuka pintu portal ke galaksi lain. 15 Mei 2023, mega tsun4mi 750 kaki (The Great Wave) akan melanda California, terutamanya San Francisco,” katanya.

Pendedahan individu itu mengundang pelbagai reaksi di media sosial. Namun majoriti netizen mend4kwa Alaric terlalu banyak menonton televisyen.

BACA:

Ini respon terkejut KJ selepas Dr Zaliha dilantik Menteri Kesihatan

Ini latar belakang Menteri Agama yang baru, ‘bukan kaleng-kaleng ni’

Terkejut makcik ni lepas lelaki tolak bayaran tolongnya tukar tayar, ini yang dia minta

CATEGORIES