Nina Ismail dedah kisah cintanya dengan Jovian, “ramai yang menentang”

Nina Ismail dedah kisah cintanya dengan Jovian, “ramai yang menentang”

Nina Ismail dedah kisah cintanya dengan Jovian, “ramai yang menentang”. Pada setiap tahun, 11 Disember merupakan tarikh yang sangat bermakna pereka fesyen terkenal dan menantu kepada bekas Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Ismail Sabri iaitu Datuk Jovian Mandagie bersama isterinya, Datin Nina Sabrina Ismail Sabri, apatah lagi 2022 genap 9 tahun usia perkahwinan mereka.

Pernah Ditentang Rakan-Rakan Ketika Di Awal Perhubungan

Sanggup berjaga malam bila anak sakit, Datin Nina kenang jasa bapa Datuk  Seri Ismail Sabri Yaakob | Astro Awani

Menerusi hantaran di Instagram, isteri kepada Jovian, Nina Sabrina mended4hkan bahawa hubungannya bersama Jovian pernah mendapat tentangan oleh beberapa orang rakan di awal perhubungan mereka.

“Ada sesuatu yang saya tidak pernah kongsikan dengan sesiapa pun. Dalam beberapa bulan pertama hubungan kami, beberapa orang rakan menentangnya,

Nina Ismail dedah kisah cintanya dengan Jovian, "ramai yang menentang"

tetapi sudah tentu, saya meyakinkan mereka bahawa saya mempunyai 100% kepercayaan terhadap lelaki ini, dan sepanjang perjalanan, mereka jadi sangat menyokong kami.”-Tulis Nina


Dibanjiri Komen Netizen

Dalam pada itu, rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi mereka, malah ramai menitipkan ucapan tahniah dan doa di ruangan komen bagi meraikan sambutan ulang tahun perkahwinan Jovian dan Nina.

“Blesses anniversary to the both of you ❤️ @jmandagie @ninaismailsabri.”-Daphne Iking

“Absolutely spot on! May both of you always have that love, trust, compromise, and respect for each other. Happy Anniversary Nina & Jovian.”

“Happy anniversary both of you. Semoga bahagia hingga ke Jannah.”

BACA:

Tak sangka pemain Morocco, Hakimi ada isteri paling cantik di dunia

Tiga bekas menteri bergabung atas satu pentas

‘Detektif Lingam’ kini jual lemang tepi jalan, teringat zaman gerak khas

CATEGORIES