Nik Amar tak kuat mental, sekat komen di Facebook – Netizen

Nik Amar tak kuat mental, sekat komen di Facebook – Netizen

Selepas aku membuat posting ini, menyebut ttg Nik amar yg tidak hafal nama sahabat nabi saw, Fb Nik Amar mengeluarkan posting ralat ttg nama sahabat nabi, yg salah dipetik oleh Nik Amar dalam kuliah dia.itu pun selepas 2 hari.. Dalam tempoh tu dah berapa ramai rakyat yg dah salah maklumat ttg sirah nabi saw.. Bab bab begini TIDAK PATUT BERLAKU..

Apakah TMB ni takdok penasihat agama, yg membantu dr segi penyediaan bahan2 kuliah? Atau adakah dia beraso bijak benar doh krn pakai kopiah dan kkecek atas dasar agama?

Selepas itu, aku sudah tidak dpt masuk komen lagi dlm fb Nik Amar.Rupanya aku dah diblok dr komen..

Staro tu jah, lebai kelaroh ni. Kalau tak kuat mental tak payah la pegang jawatan tanggungjawab besar. Lebih baik bagi pd Mat Ttere je.. Lpas dia kena mengadap dgn TMJ pun, dia balik dgn bergaya.. Kahkahkahkahkahkah..
Ok.. Serius, melihat kpd cara kkecepe Nik Amar, cara dia menggunakan sirah dlm kuliah2 dia, cara pentafsiran ayat2 Quran, menjadikan aku ingin nak tahu.. Dulu Nik Amar ni belajar di Universiti mana, dan dlm bidang apa?

Kalau sapa perasan, dia kalau sebut bab sirah, tergagap2, nama2 sahabat tak hafal. Bakali, jelujur kisah dakwah nabi saw pun dia tak tahu mana ppalo ekor

Sumber:

COMMENTS