Netizen ‘sound’ dah berani pakai baju ketat, Bonda Rozita sekolahkan balik

Netizen ‘sound’ dah berani pakai baju ketat, Bonda Rozita sekolahkan balik

Netizen ‘sound’ dah berani pakai baju ketat, Bonda Rozita sekolahkan balik. Pengasas jamu Sendayu.Tinggi, RatuMalaya dan Rumah.Hutan, Rozita Ibrahim atau lebih mesra disapa B0nda Rozita memuat naik satu perk0ngsian di Inst4.gramnya bagi menjawab teguran warga net tentang isu menggayakan pakaian ketat.

Minta Pandangan Ustaz

Gara gara memuat naik gambar mengenakan baju kebaya berwana mar00n di m3dia s0sialnya baru-baru ini, Rozita menerima teguran dari warga.net tentang baju yang dipakainya itu kelihatan ketat pada pandangan mata segelintir individu.

Tidak mahu isu tersebut menjadi panjang, R0zita memuat naik hantaran yang baru dan memaparkan tangkap layar mesej perbualan.nya bersama ustaz Md Isa.

“Salam ustaz. Ni ketat ke,” S0al Rozita

Netizen 'sound' dah berani pakai baju ketat, Bonda Rozita sekolahkan balik

“Macam okay je.” Jawab ustaz

Mesti telah men.dapat jawapan balas tentang baju yang dipakai.nya, Rozita mengajukan pertanyaan buat kali kedua bagi mendapatkan kepastian.

“Baju bagai mana ustaz, ketat (fit) ke tidak. Ada orang k0men ketat..?? Pada saya ia sangat longgar sebab saya sangat kurus – baju dekat pinggang saya 4 ke 6 inci l0nggar. Adakah tak cukup longgar..??” ,mesejnya.

“Kalau puan hajjah rasa l0nggar, okaylah tu.” Balas ustaz.

Netizen 'sound' dah berani pakai baju ketat, Bonda Rozita sekolahkan balik

Bukan Kebaya Ketat

Melihat pula pada c0retan yang ditulis R0zita pada muatnaik tersebut, usahawan kosmetik ini dengan tegas mengatakan bahawa pakaian yang dipakainya itu tidak ketat sebaliknya sangat longgar.

“Saya dah tanya ustaz. Saya tak mampu nak jawab semua soalan atau memuaskan hati semua orang..!! Ni bukan kebaya ketat.” C0retnya tegas.

Dalam entri terakhir penulisan.nya, usahawan k0sm3tik ini berharap dengan penjelasan dan maklum balas dari guru agama ini dapat men.jawab pertanyaan segelintir individu yang mendakwa pakaian yang dipakainya ketat. Apa pandangan anda.

BACA:

Azri Iskandar dakwa bakal nikah dengan Dr Azra cuti sekolah ini

Parlimen bubar, harga ikan dan ayam terus mencanak naik

Nabil pengacara paling mahal di Malaysia, dibayar lebih RM40K satu ‘show’?

CATEGORIES