Netizen puji Puteri Balqis, ‘lembut dan merendah diri je..’

Netizen puji Puteri Balqis lembut dan merendah diri je

Netizen puji Puteri Balqis, ‘lembut dan merendah diri je..’ Sebut saja nama pelakon Puteri Balqis, pasti ramai tahu sememangnya remaja itu mempunyai bakat lakonan yang cukup mengagumkan.

Kini semakin meningkat remaja, penampilan Puteri Balqis menjadi perhatian ramai apatah lagi kembali muncul di kac4 televisyen.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @h0tspot printing di laman TikToknya, kelihatan Aqish sedang duduk di sebuah sofa sambil memberi review mengenai baju yang dipakainya yang dipercayai hasil daripada jahitannya sendiri.

video:

Netizen puji Puteri Balqis, 'lembut dan merendah diri je..'

Soft spoken betul la Aqish ni!

Apa yang menarik perhatian netizen, gaya percakapan yang sangat lemah lembut ketika Aqish menjawab respon daripada pertanyaan wanita terbab1t telah mengvndang reak$i po$itif orang ramai yang menyifatkan aktres itu seorang yang sangat merendah diri.

Makin cantik!

Malah, selain memiliki perwatakkan yang menarik, netizen turut memuji wajah Aqish yang semakin berseri-seri dan dilihat matang meskipun usianya baru sahaja 15 tahun.

BACA:

Netizen sebak tengok Sherry Ibrahim dah berniqob ikut Neelofa

Ramai jejaka ‘menggeletis’ nak try adik Janna Nick, ‘bakal doktor tu!’

Lewandowski pakai jam harga RM278 je, Benzema RM2.3 Juta

CATEGORIES