Netizen kecam Annuar Musa gelar “Tree Girl” kepada Veveonah

Netizen kecam Annuar Musa gelar “Tree Girl” kepada Veveonah

Netizen kecam Annuar Musa gelar “Tree Girl” kepada Veveonah

Akaun tweeter Annuar Musa dikecam oleh netizen apabila menggelarkan Veveonah “Tree Girl”.

Menurut @Wanafaizism yang telah reply ‘Eja nama salah, panggil orang tu tree girl pulak tu.

@YbSadik pula reply “Amboi, amboi, amboi.. main sedap mulut je panggil orang tree girl.. Cuba ada orang panggil anak TS Budak Pokok !!! Tak marah ke..? Mesti marah kan.

@AirilKhaleed “Salam YB. YB boleh pakai beg, baju, seluar, selipar dan bermacam lagi ratus-ratus ribu. Apa salahnya kalau YB bayar PR consultant untuk tweet untuk YB. Tak mahal macam pakaian YB pun. They’ll certainly type in proper sentence to maintain your image.

@Faridsyazwan “Beginikah adab seorang pemimpin? Tak kira Tua, Muda, apa sekali pun kita tetap kena saling hormat.
Bukan perangai macam ni suka hati panggil tree girl? Apa kata kalau orang panggil kau pakcik gila kuasa atau pakcik kurang ajar, macam mana? Sebab dia muda kau tak hormat?

@ibnu_sukri95 “Harap TS @AnnuarMusa tukar atau bagi la upah yang setimpal kat admin yang handle akaun Twitter nie. Buruk bebenor bahasa yang digunakan, mengalahkan budak² wicet. Nie kalau suruh budak² tabika Kemas bagi markah kat apa yang TS tweet kompem TS dapat “F”🤣

Sebahagian reply dari netizen ke atas akaun @AnnuarMusa.

Sumber :

COMMENTS