Neelofa tanya siapa Afifah kepada PU Riz, siap bagi jelingan maut

Neelofa tanya siapa Afifah kepada PU Riz, siap bagi jelingan maut

Neelofa tanya siapa Afifah kepada PU Riz, siap bagi jelingan maut. Selebriti terkenal yang juga merupakan seorang usahawan iaitu Neelofa mencuri tumpuan netizen selepas klip video pendek dirinya bersama suami, Haris Ismail menjadi bualan peminat di media sosial.

Buat jualan ‘live’ sempena 12.12

Sebagai usahawan, Neelofa mengambil peluang untuk mempromosikan produk inai miliknya iaitu Innai NunHa sempena dengan jualan akhir tahun 12.12 menerusi video ‘live’ yang dibuat di akaun TikTok miliknya.

Bukan itu saja, sesi ‘live’ itu turut disertai oleh Haris atau lebih mesra dipanggil PU Riz untuk bersama-sama menjawab soalan daripada peminat.

Menerusi satu perkongsian di TikTok, pemilik akaun tersebut memuat naik sebuah video ketika sesi ‘live’ itu berlangsung.

Neelofa tanya siapa Afifah kepada PU Riz, siap bagi jelingan maut

‘Kawan Uni awak dulu ke?’

Dalam video itu, bekas hos MeleTOP dilihat sempat membaca komen dari netizen yang akhirnya mengundang ‘jelingan maut’ kepada PU Riz.

‘Ada orang tanya, Ustaz jangan cari Ustazah Afifah pulak. Siapa Afifah ni sayang?!’

Tidak berhenti di situ, Neelofa juga membuat andaian dengan mengatakan bahawa Afifah itu merupakan kenalan suaminya semasa masih bergelar pelajar universiti.

Siapa Afifah ni? Budak universiti awak dulu ke?

Disebabkan soalan itu, rata-ratanya terhibur kerana tidak menyangka Neelofa akan salah anggap dengan identiti ustazah yang viral dengan pandangannya yang ‘pelik-pelik’.

Komen netizen

Bukan itu saja, jawapan dan reaksi tenang PU Riz juga mendapat pujian kerana menegaskan bahawa dia tidak pernah kenal dengan sesiapa individu yang bernama Afifah.

Nasib baik jawapan selamat PU Riz ni bagi, salah jawab tidur luar je lah gamaknya.

@lofa.world dia tengok suami dia tu macam nk terkam dah🤣 #Neelofa #HarisIsmail #HarisNeelofa #FYP #fypシ #InnaiNunHa ♬ original sound – lofa.world

BACA:

Dah jadi menteri, Rafizi buka mulut sebab tak pakai rider

Dah hamil, Puteri Sarah dihujani ucapan tahniah oleh netizen

Pelakon terkenal Bollywood kena bunuh oleh anak sendiri sebab harta

CATEGORIES