Menitis air mata Sera di ‘live’ TV, Uyaina siap gosok belakang pujuk

Menitis air mata Sera di ‘live’ TV, Uyaina siap gosok belakang pujuk

Menitis air mata Sera di ‘live’ TV, Uyaina siap gosok belakang pujuk. Nampaknya rancangan Meletop yang ditayangkan pada malam tadi cukup mengundang s4yu buat penonton selepas kemunculan Rossa Sera iaitu isteri kepada pelawak dan pengacara, Shuk Sahar menjadi tetamu jemputan pada minggu ini.

Mengulas isu yang dihadapi oleh pasangan berkenaan, Rossa Sera yang berkongsikan perasaannya itu mengundang seb4k penonton apabila tangisan dirinya mencuri tumpuan warganet sehingga tular sejak semalam.

Rossa Sera menerusi temubual mereka bersama pengacara Meletop iaitu Nabil Ahmad dan Uyaina Arshad dapat didengar apabila menjawab pertanyaan mereka merasa sed1h dengan keadaan dialaminya.

Malah ujar Rossa Sera juga kemaafan yang diberi buat Shuk Sahar buat kejadian sebelum ini yang terjadi menyakiti hatinya sendiri dan dalam pada itu, tangisan Rossa Sera turut membuatkan Uyaina Arshad tidak dapat menahan seb4k di rancangan tersebut.

Rossa Sera juga mendapat sokongan daripada pihak keluarga manakala dirinya juga menganggap ia satu ujian buatnya dan sehingga kini kata ibu kepada dua orang anak ini masih sahaja memberikan kata-kata semangat buat Shuk Sahar.

Menitis air mata Sera di 'live' TV, Uyaina siap gosok belakang pujuk

Ruangan komen bagaimanapun dihujani dengan pelbagai reaksi oleh netizen yang turut merasa seb4k dan memberikan semangat buat Rossa Sera.

“Boleh tengok dari segi raut wajah dia…”

“kesian Sera belum pape lagi dah sebak dia”

“Moga Rossa tabah…”

“Bahagia kan diri sendiri dulu…”

BACA:

Dah lama tak ada ‘job’, Shuk Sahar minta stesen TV jelas hal sebenar, “betul ke saya kena banned?”

Rakan dedah perangai sebenar Ira Kaza, berkawan dengan ‘skandal’ Shuk Sahar pula?

Air mata Abang Long Fadil menitis jumpa Ebit Lew

 

 

CATEGORIES