Mengata Jaclyn Victor bedah hidung, terdiam Nabil bila Shafinaz keluar ayat padu ni

Mengata Jaclyn Victor bedah hidung, terdiam Nabil bila Shafinaz keluar ayat padu ni

Mengata Jaclyn Victor bedah hidung, terdiam Nabil bila Shafinaz keluar ayat padu ni. Menerusi halaman tiktok, tular satu video di mana Dato Shafinaz mem’bahan’ Nabil. Pada mulanya, Nabil bergurau dengan Jaclyn Victor di mana dia berkata Jaclyn ingin membuat nose job.

“biasa lah kan, orang hidung kempis nak mancungkan, yang kempis nak mancungkan”

Namun respon Dato’Shafinaz membuatkan netizen berdekah. Dia berkata yang sekarang, telinga capang pun boleh kecilkan.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Zack (@lawak_laah)

Mengata Jaclyn Victor bedah hidung, terdiam Nabil bila Shafinaz keluar ayat padu ni

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@cabrini🕊️:Tok Naz dahh pandai ye buat lawak

@Mohd Shahir462:penangan 2 hos ni makin menjangkiti Datuk Shafinas dah

@𝓗𝓮𝓵𝓶𝓲✨:Ingatkan GV zaman bila lah rupanya tahun ni punya

@Puteri Sulung♡🕊️🌹:taun nie gv best la..juri pon steady je

@dean:Pekat juga ye si Nabil ni.

@HildaHalim:Hahahaha! This is funny ok hahaha!

@Aniq Irfan 43:tkpe bang nabil…kita sama capang

@E_one:takut nnti dia kna bahan, koyak nnti.. nabil tu host

@Biru.purple:Kena jgk nabil akhirnya. Geram aku

@Ismail Hasbullah:kasaq nampak elok pon nabil kena lakkk

@Malim Kundang:tq Datuk Naz hahahaha..dah lama nak dgr nabil d kenakan

@Naztasha Sharmie:oh ingt gegar vaganza tuk org yg dah berhenti nyamyi

@shinsui:hahaha terdiam dia. sekali sekala kena juga kenakan nabil ni

@Eyka Fanna:dulu syafinaz ni garang. aku pun risau tgok dia jadi juri. tp skrg dah bnyak gelak, buat lawak

Haa kan dah kena Nabil.. Mujurlah sekarang Datuk Shafinaz dah sporting dan buat lawak. Memang berdekah tengok Nabil first time kena bahan. Biasanya dia je buat kan orang. Apa-apa pun, jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

BACA:

Padah ikut arahan GPS, lelaki maut di tempat kejadian

Bajet 2023: Ini senarai penuh bantuan yang rakyat akan dapat

Suami minta isteri T20 sponsor dirinya nak nikah lain, ‘tak sedar diri punya jantan!’

CATEGORIES