‘Marketing’ kecaman Aliff Syukri berjaya, kini lagu Baby Sayang trending nombor 1!

‘Marketing’ kecaman Aliff Syukri berjaya, kini lagu Baby Sayang trending nombor 1! Lagu dangdut, Baby Sayang nyanyian duet usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman dan penyanyi, Baby Shima sedang trending nombor satu di YouTube selepas 10 jam dimuat naik di platform tersebut semalam.

Tinjauan Kosmo! di YouTube hari ini menyaksikan ‘Baby Sayang’ masih kekal di tangga pertama mengatasi beberapa video muzik lain seperti Blackpink.

Sehingga kini, video muzik tersebut berjaya menerima lebih 300,000 tontonan kurang dari 24 jam.

Terdahulu, Aliff Syukri memaklumkan bakal mengundur diri dari media sosial disebabkan beberapa perkara yang timbul berkaitan dirinya.

Namun, selang beberapa hari, usahawan tersebut dilihat kembali aktif di TikTok bagi mempromosikan lagu terbaharunya itu yang mula dilancarkan semalam.

'Marketing' kecaman Aliff Syukri berjaya, kini lagu Baby Sayang trending nombor 1!

Rata-rata orang ramai menyifatkan Aliff Syukri sebagai seorang yang ‘pekak telinga’ dan tidak serik walaupun dikecam bertubi-tubi ekoran beberapa video yang dikongsinya sebelum ini dikatakan kurang sopan.

Terbaharu, Aliff Syukri memuat naik video berterima kasih kepada orang ramai yang masih sudi menonton serta mendengar lagu Baby Sayang sehingga trending di YouTube.

Katanya, dia tidak mengejar populariti malah hanya ingin menghiburkan orang ramai dengan hasil seninya.

BACA:

Bubar parlimen 1 September, PRU 8 Oktober – Tarikh penting pilihanraya bocor?

Pemilik Crackhouse Comedy Club disenaraikan hitam seumur hidup

Dah 20 tahun kekal harga makanan, peniaga dakwa rezeki makin bertambah