Kecoh gambar pakai br4 di media sosial, Ning Baizura akhirnya bersuara

Kecoh gambar pakai br4 di media sosial, Ning Baizura akhirnya bersuara

Kecoh gambar pakai br4 di media sosial, Ning Baizura akhirnya bersuara. Gempar, penyanyi terkemuka Malaysia, Ning Baizura telah terpalit dengan isu perkongsian gambar wanita separuh bogel di Facebook Story.

Namun, beliau tampil menafikan perkara tersebut Pada awalnya,ada yang menyangka bahawa beliau menjual pakaian dalam wanita namun mula berasa pelik kerana Ning tidak pernah memaklumkan apa-apa mengenainya sama ada di Facebook atau pun Instagram.

Ning berkata, dia terkejut apabila dimaklumkan mengenai perkara itu minggu lalu ketika sedang giat menjalani latihan persembahan bersempena Festival Filem Antarabangsa Malaysia (MiFFest).

Beliau juga meminta peminat atau orang ramai tidak terperdaya atau memberi sebarang maklum balas terhadap akaun itu agar tidak menjadi mangsa penipuan.

“Peminat yang lama mengikuti perkembangan saya, mereka tahu saya tiada sebarang akaun rasmi atau kelab peminat di Facebook.

Kecoh gambar pakai br4 di media sosial, Ning Baizura akhirnya bersuara gambar anime gambar kartun gambar hantu gambar bogel kedai gambar near me gambar kucing comel gambar bts gambar kucing gambar sex

“Segala komunikasi dilakukan di Instagram sama ada bersama keluarga, rakan-rakan dan peminat.

“Individu tidak bertanggungjawab itu sudah hampir setahun melakukan perkara itu. Saya tidak pernah ada sebarang akaun Facebook,”

Pun begitu, Ning tidak berniat untuk memanjangkan isu berkenaan atau pun mengambil sebarang tindakan undang-undang terhadap pemilik akaun berkenaan.

Jelas Ning, dia enggan membuang masa dengan menghabiskan masa dan tenaganya untuk perkara-perkara remeh.

“Apa kata kita gunakan akal dan tenaga ditempat lain. Orang itu mungkin inginkan perhatian saya. Saya tidak mahu mencuit hati orang itu sedikit pun,” katanya.

Sedikit info Ning Baizura,

Ning Baizura Sheikh Hamzah (lahir 28 Jun 1975) atau lebih dikenali dengan mononim, Ning ialah seorang penyanyi dan pelakon wanita Malaysia.

Dilahirkan di Kajang, Selangor, beliau memulakan kerjaya muzik pada usia 17 tahun setelah memenangi tempat ketiga di pertandingan Voices of Asia yang berlangsung di Kazakhstan.

Awal 2001, Ning Baizura telah mencipta rekod tersendiri apabila beliau menjadi artis Malaysia pertama menandatangani kontrak dengan stesen televisyen Singapura, sekaligus menerima pengiktitafan daripada The Malaysia Book of Records (MBOR).

Antaranya seperti Adidas, Guess, Christian Dior, The Charat Club, Formula One, Time, Sony, Imedeen dan banyak lagi. Beliau merupakan artis pertama merasmikan sebuah kelab hiburan terkenal iaitu Hard Rock Cafe di Beijing, China.

Beliau juga ernah mengadakan persembahan secara eksklusif yang telah ditonton oleh kerabat diraja Eropah iaitu Raja Elbert. Ning juga telah menubuhkan beberapa syarikat termasuk Ning Baizura International, Ning, Inc. dan Ning & Associates serta HappenNings yang kesemuanya berkhidmat sebagai pasukan pengurusannya.

BACA:

Suami minta labuhkan tudung, sekali ini reaksi Wany Hasrita

Terkini : Najib pecat Shafie Abdullah sebagai peguam bela

Wanita terkejut tahu ada wang tak dituntut RM12,000, cuba anda pula periksa

CATEGORIES