“Keadaan menakutkan..”, Azwan Ali akhirnya disihir akibat mulut celupar

Keadaan menakutkan Azwan Ali akhirnya disihir akibat mulut celupar

“Keadaan menakutkan..”, Azwan Ali akhirnya disihir akibat mulut celupar. Selepas kecoh maki hamun, Diva AA terkena sihir, ini keadaan dirinya amat mengejutkan orang ramai.

Pengacara sensasi, Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA membuat perkongsian mengenai keadaan tapak kakinya yang didakwa telah terkena buatan orang.

“Tapak Kaki Kanan Yang Disihir…”

Diva AA menunjukkan keadaan kaki kanannya itu menerusi entri di akaun Instagram miliknya.

“TQ 4 all doa. Tapak kaki kanan yang disihir #TypicalNASTY. Artis wanita ex janda mereputt. Dah banyak sembuh! #noworries.”-Tulis Diva AA

"Keadaan menakutkan..", Azwan Ali akhirnya disihir akibat mulut celupar

Peminat & Rakan Selebriti Titip Doa

Tinjauan Murai MY di ruangan komen mendapati rata-rata peminat dan rakan selebriti seperti Ropie Cecupak, dan Iesya Toh menitipkan doa buat Diva AA agar diberikan kesembuhan dengan cepat.

“Kami doakan semoga cepat sembuh dan segala urusan dipermudahkan. Aaminn.”-Ropie Cecupak

“Allahu..Cepat sembuh Diva AA.”-Iesya Toh

“Semoga dipermudahkan segala urusan dan diberikan kesihatan yang baik InsyaAllah.”

“Assalamalaikum @divaaavazztersohor1 shafakallah and May Allah grant you syifa..Stay vass.”

Sama-sama doakan agar Diva AA diberikan kesembuhan dengan cepat dan dipermudahkan segala urusan.

Baru baru ini kecoh di media sosial apabila pelakon Azza Elite luahkan rasa kesal dengan tindakan pengacara popular, Azwan Ali yang didakwa menghamburkan kata-kata kesat kepadanya.

Menurut Azza atau nama sebenarnya, Noor Azzarima Zawari, perkara tersebut terjadi selepas dia lambat menyiapkan tempahan sejadah jualannya.

Penyanyi kumpulan Elite itu hanya mengetahui mengenai perkara terbabit selepas Azwan memuat naik sebuah hantaran di laman Instagram miliknya.

“Sampai hati dia tulis begini.Bapa saya baru meninggal pada Isnin. Jangan suka-suka hati maki.

“Sebab dah terbiasa mulut tu, maki orang jadi makanan kau! Niat tu baik hendak beli sejadah, aku bersyukur tetapi dalam masa yang sama fikir juga keadaan orang lain.

“Saya baru kehilangan ayah. Jangan buat anak yatim begini bang… Ini kali aku lawan! Biar abang Wan bertemu husnul khotimah,” katanya.

Mengulas lanjut, Azza itu turut menitipkan pesanan terhadap Azwan agar menjaga pertuturan agar tidak mudah untuk mengeluarkan kata-kata yang kurang enak sehingga tidak menjaga sensitiviti orang lain.

Azwan Ali Bertemu Azza Elite di dalam satu program hiburan Melodi, pengacara Diva AA akhirnya bertemu dengan Azza Elite.

Sebelum bertemu, Azwan Ali ada memberitahu bahawa dia tidak tahu ketika dia melontarkan ayat kesat kepada Azza Elite rupanya ayah Azza baru sahaja meningl dunia.

Dia tahu berita pemergian ayah Azza Elite pun dari rakannya. Diva AA memaafkan Azza Elite tetapi dia tidak memaakkan netizen kerana mereka ini yang menjadi batu api.

BACA:

Gadis d’flora yang tular biar dipeluk lelaki kini insaf, hanya kerja di dapur

Peguam nak tarik diri bela Najib jika mahkamah berkeras terus bicara 15 Ogos

Peniaga kantoi isi air balang pakai air paip lepastu jual, “kembang tekak tengok”

CATEGORIES