“Kau bawa kasut siapa ni? Laki aku gelabah nak jawab rupanya ini kerja dia”

“Kau bawa kasut siapa ni? Laki aku gelabah nak jawab rupanya ini kerja dia” Hubungan antara suami isteri memang akan ada pasang surutnya

. Seorang isteri biasanya tahu akan segala perubahan yang berlaku di sekeliling dan juga tempat yang dia dan suami sering pergi dan berada bersama-sama.

Oleh itu tak hairan kalau ada saja yang tak kena, bini mesti akan perasan.

"Kau bawa kasut siapa ni? Laki aku gelabah nak jawab rupanya ini kerja dia"

Salah satu tempat yang suami isteri sering dilihat bersama ialah dalam kereta.

Baru-baru ini tular kisah mengenai seorang suami yang gelabah nak menjawab isteri mengenai kasut wanita yang dijumpai dalam keretanya. Bini tanya kasut siapa, terus suami tak cukup nafas nak menjawab. Jom baca kisah yang dikongsikan Fairuz Fawzi:

Kasut milik siapa ini?

Kasut ni punca aku tak cukup nafas pagi tadi. Bini tanya kasut siapa aku pun ingat kasut dia. Menggelabah tanya mak tanya semua orang siapa punya kasut.

Tenang tenang je adik pompuan aku sorang lagi baru bangun cakap ini kasut dia. Bini gua muka dah tak macam orang dah.nangtime.com – “Kasut Ini Siapa Punya? ” – Suami Tak Cukup Nafas Nak Jawab Pertanyaan Isteri

Ingat adik adik perempuan jangan buat abang korang macamni.

Silap silap abang korang ke mahkamah pakai songkok dgn spek mata hitam karang. Kalau tinggal kasut,tudung waima pin tudung sekalipun tolong bagitau!! Fitnah akhir zaman ni seram.

Kasut tu adik perempuan dia yang punya, kasut raya lepas. Adoii! Tak pasal-pasal gelabah abang nak menjawab bini, haha.

BACA:

Patutlah lain macam merajuknya, Ini babak yang dikatakan jadi punca Astro beri amaran pada Shuib sampai dia sentap

Saham Boustead melonjak selepas LTAT buat tawaran ambilalih