Jebat Jayden ‘kantoikan’ babanya bila kena tanya pasal girlfriend

Jebat Jayden kantoikan babanya bila kena tanya pasal girlfriend

Jebat Jayden ‘kantoikan’ babanya bila kena tanya pasal girlfriend. Siapa saja yang tak kenal dengan satu-satunya hero untuk pelakon terkenal Sharnaaz Ahmad dan juga bekas isterinya, Noor Nabila.

Jebat Jayden Ahmad yang kini bakal memasuki usia 4 tahun pada September hadapan malah makin famous juga seperti ‘Baba’ dek kerana keletah comelnya.

Manakan tidak, kedua ibu bapanya sering berkongsikan gelagat anak kecil ini menerusi sosial medianya. Malah si cilik ini juga memiliki personaliti yang cukup menenangkan dan kelakar.

Terbaru menerusi laman instagram milik Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden kembali menjadi perhatian apabila tampil ‘membongkarkan’ sesuatu mengenai babanya itu.

Berdasarkan video, Sharnaaz meminta puteranya itu untuk menc1um dirinya dan meminta untuk mengucapkan selamat malam kepada para pengikutnya.

“Goodnight semua, siapa?” kata Jebat Jayden menerusi video.

Jebat Jayden'kantoikan' babanya bila kena tanya pasal girlfriend

“Semua la, takde siapa siapa. Asyik tanya siapa je papa takde girldriend, papa ade girlfriend ke?,” balas Sharnaaz.

“Ade,” seloroh Jebat Jayden.


Orang tua tua kata budak budak ni tak pandai men1pu, betul ke? Apapun semoga yang terbaik buat Sharnaaz Ahmad dan si comel Jebat Jayden.

Untuk rekod, Sharnaaz mendirikan rumah tangga Nabila pada 31 Mac 2017 namun disahkan berc3rai pada 9 Julai 2020. Menerusi perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden yang kini berusia empat tahun.

BACA:

Cctv kesan dua RXZ yang dicuri semasa event di T’ganu

Vida ajak Iqbal main gym pukul 3 pagi, sekali ini yang jadi

CATEGORIES