Janda bagi ubat kuat pada remaja umur 16 tahun puaskan nafsu, baru kenal di Tiktok

Janda bagi ubat kuat pada remaja umur 16 tahun puaskan nafsu baru kenal di Tiktok

Janda bagi ubat kuat pada remaja umur 16 tahun puaskan nafsu, baru kenal di Tiktok .Apabila anak-anak sedang meningkat dewasa, ibu bapa memang cukup risau kerana mereka ini penuh dengan sifat ingin tahu. Lebih-lebih lagi, sekarang pula golongan remaja seperti ini semakin senang bergaul bebas melalui platform media sosial. Situasi itulah yang dapat menggambarkan satu kejadian di negara jiran ini.

Sedangkan budak ni dikenali seorang yang ceria…Bila ditanya guru, baru nak cerita

Perubahan sikap yang ketara daripada seorang periang sehinggalah banyak berdiam diri akhirnya membuka satu rahsia besar. Selepas dipujuk oleh guru di sekolah, remaja lelaki berusia 16 tahun tersebut bercerita telah pun menjadi tempat melampiaskan nafsu seorang wanita bergelar janda. Setelah itu, pendidik tersebut terus memaklumkan kepada kedua-dua ibu bapa pelajar berkenaan yang sedang bekerja di Malaysia.

Waktu datang ada mengadu rasa gatal, takut derita Sifilis

Malah bukan itu sahaja, ‘Miss J’ yang berusia 43 tahun berkenaan juga dikatakan turut memberi ubat kuat sebelum memaksa remaja tersebut berhubungan. Ketika dibawa untuk diperiksa di pusat perubatan, pemuda berkenaan mengaku mengalami gatal-gatal di bahagian alat kelamin dan dibimbangi menghidap Sifilis selain turut trauma.

Janda bagi ubat kuat pada remaja umur 16 tahun puaskan nafsu baru kenal di Tiktok

Budak ni tinggal di asrama…Habis waktu sekolah minta izin dengan warden keluar untuk beribadah

Menerusi portal Tribunnews, mereka berdua dikatakan telah berkenalan antara satu sama lain di aplikasi TikTok sekitar Mac lalu sebelum berlanjutan sehingga ke WhatsApp. Meskipun remaja tersebut tinggal di asrama, namun dia kerap juga keluar dengan alasan untuk beribadah sedangkan ke rumah sewa wanita berkenaan.

Kenal Di TikTok, Janda Suap Ubat Kuat Pada Remaja 16 Tahun Jadi Pelepas Nafsu 6

BACA:

TMJ dan Sanusi sekali lagi ‘bercakaran’..

Akhirnya Fauzi Marzuki respon isu dakwaan bekas isterinya kahwin dengan Najib

Model dari Malaysia selamba pakai baju nipis tanpa ‘bra’ jadi bualan hangat

CATEGORIES