‘Izara Aishah ni next level betul fesyen dia’, satu dewan terpaku

‘Izara Aishah ni next level betul fesyen dia’, satu dewan terpaku

‘Izara Aishah ni next level betul fesyen dia’, satu dewan terpaku. Penampilan Izara Aishah Yang Begitu Anggun Mengenakan Songket Buat Ramai Terpuk4u. Wah Cantiknya Izara. Baju Songket Another Level Ni, Jarang Nampak Orang Pakai Songket Macam Ni. Nampak Klasik Dan Elegant !!

Sebut sahaja nama Izara Aishah, pastinya warganet akan terbayangkan wajahnya yang jelita dan rupawan itu. Semenjak Izara berhijab sepenuhnya, penampilannya semakin menawan dan Izara sangat menjaga batas auratnya.

Sekalipun berhijab, ianya tidak menghalang Izara untuk berfesyen. Pelbagai busana yang digayakan Izara dan hampir kesemuanya meraih perhatian daripada warganet. Sekalipun tidak aktif dalam lakonan, Izara banyak menjadi duta untuk produk.

Meninjau akaun Instagram Izara Aishah, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Izara mengenakan busana yang dihasilkan dari kain songket. Nampak cukup berbeza busana Izara ini tidak seperti rekaan songket lain.

Sesuai dengan penampilan muslimah Izara, busana ini tidak ketat dan menampakkan bentuk badan. Longgar dan labuh, namun tetap menaikkan seri Izara. Warganet juga ramai yang memuji raut wajah Izara yang seperti anak patung itu.

'Izara Aishah ni next level betul fesyen dia', satu dewan terpaku

Sehingga kini, perkongsian oleh Izara ini telahpun meraih lebih 30 ribu tanda suka. Antara komen-komen warganet yang dapat dikongsikan :

” Elok yang tah apa-apa noh. selalu on point, cantik g1la kak icha ni. love sangat tengok.. “

” Cantik sangat ingatkan patung ukiran tadi. Girl you’re championing a signature look right here. This is legendary.. “

” MasyaAllah, cantik design baju tu. Nampak smooth jee, love sangat. no syatuu Cha, lawaaa sangat.. “

” Cantikk dan lawa, tapi nak tahu, berat tak ? Sebab nampak macam beb4n di situ. Unik baju Izara ni, sesuai dengan pemakainya cun.. “

” Warna songket ni lawa sangat. Dia pakai apa pun tetap lawa. songket tanpa perlu yg ketat sana sini pun masih cantik… semoga sentiasa istiqomah.. “

” Lawanya baju Izara ni. cantik sangat bila Izara pakai.. kalau aku yg pakai ni kompom mcm h4ntu bungkus.. “

” Gorgeous dah macam anak patung, cantik sangat. Love your style, another level ni.. Berat ke tak baju tu, songket tapi so style lah.. “

” Elegant dan klasik, lawa betul baju Izara. Izara pun cantiknya, tak jemu mata memandang. Semua yang Izara pakai nampak elok sangat eh.. “

Kalau sudah empunya badannya cantik, pakailah apa pun pasti kelihatan cantik. Songket another level betul, tentu ramai yang menjadikannya ilham untuk bergaya nanti. Mungkin boleh dijadikan busana pengantin, tentu menjadi perhatian ramai.

BACA:

Hafiz Suip dah masuk tabligh punca tarik diri SFMM37?

Dah lah tak diundang, mengadu tak selesa pulak – Mat Salleh ni kena kecam

Anak kena ganggu ‘makhluk halus’ buat ibu risau, selamat ada kucing jadi penyelamat

CATEGORIES