Huru-hara buaya besar dalam rumah sekali bila polis muncul lain pula yang jadi

Huru-hara buaya besar dalam rumah sekali bila polis muncul lain pula yang jadi . Oleh itu, apabila pejabat sheriff menerima panggilan mengenai penampakan buaya di sebuah garaj,

mereka segera mengambil laporan itu dengan serius dan berharap untuk menemui reptilia berkenaan sebelum ia menimbulkan kekacauan.

Mark Texler adalah pegawai yang menjawab laporan tentang buaya di dalam sebuah garaj itu.

Huru-hara buaya besar dalam rumah sekali bila polis lain pula yang jadi

Rekod menunjukkan bahawa seorang wanita menghubungi 911 untuk melaporkan bahawa suaminya sedang memindahkan kotak dari garaj mereka di luar pangsapuri apabila dia ternampak buaya itu.

Menurut wanita itu suaminya ternampak buaya itu terkunci di dalam garaj dan menegaskan bahawa buaya itu sangat besar.

 

Pegawai Trexler akhirnya sampai di kediaman wanita itu dan bersedia untuk menangkap buaya tersebut.

Dia masuk ke dalam garaj dan akhirnya berjaya menewaskan haiwan buas itu, namun buaya berwarna coklat itu sebenarnya hanyalah sebuah pelampung angin berbentuk buaya yang sangat realistik.

Pelampung ‘buaya’ rupanya
Kesilapan identiti itu ternyata membuat semua yang terlibat dalam situasi cemas itu rasa geli hati, malah netizen juga turut terhibur.

INFO:

Pejabat sheriff adalah jabatan polis tertentu. Sebuah jabatan polis perbandaran menyediakan perkhidmatan polis asas dalam had perbandaran yang mempekerjakannya. Pejabat sheriff pada dasarnya menyediakan perkhidmatan polis asas yang sama kepada bahagian daerah yang tidak diperbadankan.

BACA:

Kalau korang check-in hotel janganlah cuba-cuba tutup lampu tandas, ini sebabnya

Kecoh ceramah ustaz kerap kena batal, sekali Dr Zulkifli Al-Bakri terpaksa buka mulut