Hairul Azreen nak saman pasaraya kerana isu sotong, lain pulak yang netizen perasan..

Hairul Azreen nak saman pasaraya kerana isu sotong, lain pulak yang netizen perasan..

Hairul Azreen nak saman pasaraya kerana isu sotong, lain pulak yang netizen perasan.. Kebiasaannya kewajiban memasak semestinya menjadi kerja wanita untuk melakukannya dan seiiringan dengan itu.

Para suami atau lelaki perlu juga untuk ke dapur untuk membantu isteri memasak. Tular satu rakaman dimana seorang pelakon terkenal, Hairul Azreen masuk ke dapur untuk membersihkan sotong yang dibeli di pasaraya.

Hairul Azreen Membantu isteri memasak

[bg_collapse view=”button-blue” color=”#ffffff” expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Hairul Azreen nak saman pasaraya kerana isu sotong, lain pulak yang netizen perasan..

Difahamkan, melalui rakaman tersebut,beliau seolah olah pelik ketika membersihkan sotong, terdapat plastik didalamnya yang merupakan tulang belakang sotong.

Penyampaiannya yang sangat ‘serious’ itu membuatkan ramai tertawa dan sangat menghiburkan apabila beliau menyangkakan bahawa tulan tersebut adalah plastik..

Video:
Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh DaebaKing (@daebakingz)

Beberapa komen yang menghiburkan seperti :

TnL・么 B E R I:tu lah mak panggil tolong mak kat dapur x nak kan dah jadi gini

panda.bee_:dia bergurau ker ..atau dia betul2 xtahu

《yuda~( ° w °)》:tu lah dulu mak panggil sibuk tengok wonder pets tibeeer

user7091224876005:saya pon tak faham kenapa darah sotong hitam tak merah. Ini darah dah busok saya juga nak saman

Mhaikal Haziq:Saman je bang. Nk tgok siapa saman siapa nanti

Wakfiq:Hahaha semua serious sangat. Dia pun tau just buat tak tau. ‘Pasaraya tidak berkenaan’ wtheck

Sangkaan beliau yang cuba untuk berjenaka dengan para netizen sangat mencuit hati apabila beliau berseloroh untuk saman pasaraya yang berkenaan. Begitulah kiraannya jika lelaki susah untuk dapur membantu isteri masak, kelam jadinya…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Tonton:

Baca:

Isteri lumpuh lepas lahirkan anak, jawapan suami buat netizen menangis

Reaksi kucing tolong susukan baby tarik perhatian

Tak bayar hutang Azwan Ali, akhirnya Stesen TV bersuara

[/bg_collapse]

CATEGORIES