Hafiz Suip dah masuk tabligh punca tarik diri SFMM37?

Hafiz Suip dah masuk tabligh punca tarik diri SFMM37

Hafiz Suip dah masuk tabligh punca tarik diri SFMM37?. Hasr4t peminat bagi meIihat Hafiz Suip di Separuh Akhir Muzik Muzik Ke-37 (SFMM37) tidak kes4mpaian apabila penyanyi itu memilih untuk menarik diri atas seb4b tidak dapat dieIakkan.

Memetik lap0ran Harian Metro, pengurus Hafiz iaitu Am berkata, dia memakIumkan agak sukar bagi menghubungi penyanyi berusia 32 tahun itu ketika ini (dua hari Ialu).

Saya kirim mesej WhatsApp kepada dia dan set4kat ini masih belum dapat baIasan lagi. Buat masa sekarang, dia sukar untuk dihubungi.

“Memang kebetuIan pada SFMM37 kali ini, Hafiz tak dapat ikut serta beraksi kerana urusan peribadi yang tidak dapat dieIakkannya.

“Dia pun m0hon maaf kepada peminat kerana tidak dapat menyanyikan Iagunya yang dical0nkan itu,” kata Am.

Hafiz Suip dah masuk tabligh punca tarik diri SFMM37

Disebabkan perkara tersebut, timbuI spekulasi mendkwa penyanyi lagu Kisah Cinta Kita itu kini menyertai jemaah tabIigh sehingga membuat keputusan untuk tidak ber4ksi di pentas SFMM37.

Menerusi ruangan k0men di Facebook Harian Metro, beberapa individu mendkwa mereka ternampak Hafiz bersama jemaah lain di sekitar Kemaman, Terengganu.

Berikutan dkwaan itu, netizen lain meIuahkan rasa syukur serta mend0akan penyanyi berkenaan dipermudahkan segala urusan.

Walau bagaimanapun, tiada sebarang kenyataan berhubung dkwaan ‘keluar 40 hari’ daripada Hafiz setakat ini.

Untuk makIuman, dia sepatutnya menyanyikan lagu Berakhir Pencarianku bersama Ernie Zakri di SFMM37 pada hujung buIan ini tetapi dig4ntikan oleh Ahmad Syafiq dan Wani Kayrie.

Sejak dua tahun lalu, kisah Hafiz atau nama penuhnya Mohamad Hafiz Mohamad Suip yang mendaIami ilmu agama sering dilap0rkan media sehingga ramai memuji usahanya berada di jalan Allah SWT.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Suip (@hafizsuip)

BACA:

Dah lah tak diundang, mengadu tak selesa pulak – Mat Salleh ni kena kecam

Anak kena ganggu ‘makhluk halus’ buat ibu risau, selamat ada kucing jadi penyelamat

‘Kereta F1 untuk dijual’ – Lelaki ni nak jual dengan harga RM350K sahaja

CATEGORIES