Hadi Awang usah heret YDPA untuk tutup kejahilan sendiri

Hadi Awang usah heret YDPA untuk tutup kejahilan sendiri

Hj Hadi menyelindung kepentingan peribadinya dengan menggunakan nama YDPA untuk mempengaruhi umum untuk percaya bahawa usul undi tidak percaya terhadap Perdana Menteri Malaysia pada peringkat ini sebagai satu penderhakaan kepada YDPA.

Cubaan ini adalah satu khianat dengan berniat jahat dan tidàk sepatutnya beliau buta undang-undang jika diambil kira tempoh beliau sebagai MP Marang. Realiti tetap membawa kenyataan bahawa Hadi bukanlah seorang ahli politik yang setel otak pemikirannya.

Dengan sedikit kuasa yang ada sebagai Presiden PAS yang kini salah seorang insan yang perabih harta negara dari hasil bayar gaji kepadanya tanpa ada apa-apa hasil kerjanya!

Makan gaji sebagai Duta Khas Timur Tengah tapi kalut kalut dengan politik dalaman tanahair,tidakkah pada prinsip tak ubah sebagai seorang BOHSIA berjubah yang dibeli dengan kemewahan yang boleh diperlakukan berbagai oleh bohjang…?

Kini,penyataan Haji Hadi yang menyatakan satu penderhaka kepada pilihan Agong telah berlaku menampakkan beliau seorang yang jelas BUTA PERLEMBAGAAN DAN UNDANG-UNDANG.

Maka tidak hairanlah pernah beliau gelar sebagai toghut kedua-duanya.

Kesediaan HOUSE OF PARLIMEN menerima usul Tun Dr Mahathir selaku MP Langkawi untuk persidangan kali ini tanpa prejudice telah memberi kemenangan peribadi kepada Tun!

Sekali lagi muka Hadi tertempek KEMALUAN!

Nyamuk Menggigit
8 Mei 2020

Sumber :

COMMENTS