Gambar’ itu bukti usaha terakhir pujuk Tun M bersama ‘Langkah Sheraton

Gambar’ itu bukti usaha terakhir pujuk Tun M bersama ‘Langkah Sheraton

Konon duk main gambar meeting ni konon eksklusif katanya. I was there masa tu kat rumah Tun M. Ni saya bagi gambar selepas meeting tu.

Gambar ni ialah meeting selepas Mesyuarat MPT 23hb yang decide bagi Tun untuk decide.

Masa ni jugak Zahid Hamidi tunjuk kat Tun konon sebenarnya dia tak bersalah bawak dokumen, Tun M kata “Buat apa tunjuk saya, bagi la court, biar court decide” (dengan kata lain nak bagitahu kat Tun, kalau nak saya sokong Tun, gugurkan lah kes saya).

Selepas tu semua pergi Istana walaupun Tun kata tak perlu dan Sheraton malam tu, pun Tun tak nak join (walaupun duk umum Tun akan join). Lepas kat istana tu lah Tun M dapat call and dia kena explain.

Dari awal duk jual nama Tun M je.

Esoknya Tun M letak jawatan.

Sumber:

COMMENTS