Gadis melayu ni selamba tayang buah dadanya ketika ‘live’ di media sosial

Gadis melayu ni selamba tayang buah dadanya ketika live di media sosial

Gadis melayu ni selamba tayang buah dadanya ketika ‘live’ di media sosial. Seorang wanita selamba tayang buah dada ketika membuat panggilan video secara berkumpulan menerusi sesi live di Instagram. Tak malu ke?

Menerusi satu video yang dikongsikan Majoriti, terdapat 15 pengguna Instagram yang menonton gelagat tiga remaja perempuan dan dua remaja lelaki ketika sesi live itu yang berbual dalam loghat Kelantan.

Bukan tu jer, sempat lagi salah seorang remaja perempuan mengajak seorang lelaki tu ‘couple’. Kah! Lawaklah adik-adik ni..

Kemudian, tiba-tiba salah seorang wanita selama tayang buah dada selepas menyelak bajunya. Korang tengoklah sendiri video dibawah yang dah di sensored tu.

Mungkin dia rasa apa yang dia buat tu dapat sambutan, tapi lain jadinya apabila dia mendapat kecaman dari netizen.

Gadis melayu ni selamba tayang buah dadanya ketika'live' di media sosial

Sebagai seorang umat islam, kan wajib kita untuk menutup aurat tidak kira sama ada lelaki ataupun perempuan. Perkara ini adalah untuk mengelakkan gejala maksiat berleluasa.

@majoritiofficial Sedih tengok anak muda zaman sekarang, maruah mudah sangat tergadai di platform digital😢 VIDEO PENUH dalam artikel. #viral #isuviral #berandatiktok #beritaterkini #kelantan ♬ original sound – Majoriti Official

BACA:

Tular tandas stesen minyak tiada penghadang, “boleh membuang sambil sembang ni”

Kenali mesin ATM paling tinggi di dunia

Apa dah jadi dengan harga ikan? Makin hari makin naik!

CATEGORIES