Fattah buat hal dengan dengan TikTok, “tak ada sapa boleh lawan..”

Fattah buat hal dengan dengan TikTok, “tak ada sapa boleh lawan..”Pasangan selebriti bagai pinang dibelah dua, siapa lagi kalau bukan Fattah Amin dan Fazura. Kedua-dua pelakon terkenal ini sekarang semakin bahagia dengan cahaya mata pertama mereka, Nur Fatima Aisya.

Fattah Amin
Terbaharu nampaknya warganet ‘terkejut’ melihatkan salah satu trend terkini yang dilakukan oleh Fattah Amin sendiri dimana pasti ramai yang sudah melihat pelbagai versi video yang dikongsikan oleh pengguna aplikasi, TikTok dalam mengikuti trend copy wajah selebriti atau personaliti yang dikenali ramai.

Fattah Amin

Namun begitu, melihatkan pula Fattah Amin mengikuti trend video copy wajah selebriti itu mencetuskan ramai terhibur dengan dirinya itu.

Menerusi rakaman yang telah dimuat naik ini memaparkan dia menulis kapsyen, isteri copy Fazura (tidak) manakala isteri Fazura (ya) mengundang warganet juga terhibur dengan gelagat Fattah Amin yang sempat buat hal.

@fattahamin 😂 #fyp @fazuraofficial @myfazura ♬ original sound – Putery Emiey

Perkongsian Fattah Amin di akaun miliknya itu bagaimanapun ditinggalkan pula hampir tiga ribu reaksi diruangan komen apabila rata-ratanya juga merasa terhibur dengan gelagat selebriti terkenal itu buat hal lalu viral di aplikasi TikTok tersebut.

TONTON :

BACA:

Warganet dakwa Iqbal calit minyak pengasih kepada DSV

Scan MySejahtera bakal dimansuhkan dalam masa terdekat?

Pavillion KL terbakar, ini yang berlaku