Elizabeth akhirnya buka mulut soal kehamilannya buat semua terkejut

Elizabeth akhirnya buka mulut soal kehamilannya buat semua terkejut

Elizabeth akhirnya buka mulut soal kehamilannya buat semua terkejut. Penyanyi dan pelakon, Elizabeth Tan mendedahkan yang dia dan suami, Siew Jim bersedia untuk menimang cahaya mata pada tahun depan.“Sebenarnya, saya rancang untuk cuba hamiI pada Julai. Tetapi, secara tiba-tiba banyak pula j0b yang masuk. Jadi saya anjak ke bulan seterusnya iaitu Ogos.

“Namun disebabkan jadual kerja makin padat, rancangan untuk cuba mendapatkan cahaya mata dianjak sehingga ke bulan Oktober,” katanya kepada Gempak ketika ditemui pada majlis pelancaran filem Abang Long Fadil 3 yang diadakan di ibu kota semalam.“Susah sebenarnya untuk decide ingin dapat anak atau tidak.

Saya tahu yang saya perlu mengorbankan sebahagian besar karier saya jika saya ingin bergelar ibu.

“Lepas jadi mak, watak-watak yang ditawarkan mungkin lain… beza sedikit atau mungkin akan kurang. Saya ambil masa setahun ini untuk bersedia secara mentaI.“Tambahan pula, sebagai seorang wanita, kita ada bi0logical clock dan tahun depan saya sudah berusia 30 tahun.

Elizabeth akhirnya buka mulut soal kehamilannya buat semua terkejut

Doktor pun nasihat supaya hamiI sebelum usia 35 tahun bagi mengelakkan bayi mengalami autlsm.“Justeru, kita akan cuba ke arah itu (hamiI) pada penghujung tahun ini,” katanya lagi.

Dalam perkembangan lain, Elizabeth bakal muncul sebagai watak utama menerusi filem Abang Long Fadil 3.Elizabeth juga diberi tanggungjawab untuk membawakan lagu runut bunyi bagi filem berkenaan berjudul Payung, yang turut menampilkan pelakon utamanya, Zizan Razak.Filem Abang Long Fadil 3 bakal menemui penonton pada 8 September depan.

BACA:

Kerajaan beri cuti bersalin 98 hari, kerja 45 jam seminggu

Pablo Amirul akui amal ajaran sesat, dedah sebab ikut perempuan ini

Penggemar durian wajib tahu 4 tips pilih durian – isi penuh dan berlemak

CATEGORIES