Dulu Najib susahkan proses demokrasi, sekarang nak cerita jumlah undi pula

Dulu Najib susahkan proses demokrasi, sekarang nak cerita jumlah undi pula

Kalau tahu dulu mesti tak pasang Pas untuk bertanding 3-penjuru kan, bagi pecah undi?

Lepas tu buat sempadan semula kawasan nak pecah lagi undi dan solidkan kawasan Melayu, sebab ingatkan Melayu nak sokong rejim kleptokrat.

Buat pulak undi hari rabu, orang jauh pon susah nak balik mengundi.

Kalau lah bincang baik-baik dulu dengan Pas, mesti Abe Jib dan First Lady of Malaysia tak susah naik turun mahkamah macam sekarang…

Tak payah juga susah-susah tebuk atap nak buat kerajaan… Kalaulah..

Sumber:

COMMENTS