DSV bengang dikait isu hadiah tanah pada Aisyah, “jangan aniaya saya!”

DSV bengang dikait isu hadiah tanah pada Aisyah, “jangan aniaya saya!”

DSV bengang dikait isu hadiah tanah pada Aisyah, “jangan aniaya saya!”. Sebelum ini, Datuk Aishah telah meluahkan kekecewaannya apabila hadiah tanah lot ketika memenangi Gegar Vaganza musim keempat masih belum diterimanya dan dia sudah menunggu hampir 5 tahun untuk mendapatkan penyelesaian isu tersebut.

Susulan itu, nama Datuk Seri Vida ‘dipetik’ orang ramai dan mengaitkan dirinya dengan isu tuntutan hadiah tanah lot banglo tersebut serta dia menegaskan bahawa tidak mempunyai kaitan dengan hadiah itu.

Menurut laporan, Vida mengatakan bahawa dirinya tidak mempunyai kaitan dengan isu tersebut dan memberitahu ianya melibatkan penaja lain serta pelik apabila ramai yang keliru.

“Penaja yang terlibat difahamkan merupakan sebuah syarikat peneraju perumahan. Sebelum ini pun, isu antara saya dengan Aishah membabitkan tajaan hadiah barangan kemas. Tetapi, hal itu pun sudah lama selesai.

“Jadi, saya harap, jangan kaitkan dengan saya tentang hadiah tanah itu. Saya tiada kaitan. Jangan menganiaya saya,” kata Vida.

DSV bengang dikait isu hadiah tanah pada Aisyah, "jangan aniaya saya!"

Malah, Vida turut mengatakan bahawa isu salah faham pemberian hadiah barangan kemas itu memberi kesan pada perniagannya hingga terjejas teruk dan bukan mudah untuknya bangkit kembali.

BACA:

Apa dah jadi belia Malaysia, makin ramai lakukan seks bawah umur 22 tahun

Pernah tular Atok kahwin gadis 19 tahun 2 bulan lalu, sekarang dah cerai

Penampilan Che Ta di Kedah Fashion Week dikecam, “tetap jual nasi lemak dia..”

CATEGORIES