Dasar anak sazali! Tak puas hati ayah hadiahkan BMW je punca kereta itu dibuang ke sungai

Dasar anak sazali! Tak puas hati ayah hadiahkan BMW je punca kereta itu dibuang ke sungai. Dilabel sebagai tidak tahu bersyukur,

seorang pemuda sanggup membuang kereta mewah jenis BMW ke dalam terusan kerana berang hajatnya tidak ditunaikan bapanya.

Pemuda yang dikenali sebagai Akash meminta bapanya, Sanjeev untuk memiliki sebuah kereta jenama Jaguar sempena hari lahirnya yang ke-22

Dasar anak sazali! Tak puas hati ayah hadiahkan BMW je punca kereta itu dibuang ke sungai

berang apabila hanya menerima kereta BMW 3 series dan bertindak membuang kereta tersebut ke dalam terusan.

Merakam perbuatannya dalam bentuk video dan menghantarnya kepada keluarganya, tiada tindakan dikenakan terhadap Akash kerana tiada laporan dibuat kepada pihak berkuasa.

Kereta yang diberikan kepada Akash bernilai lebih USD49,000 (RM266,268) merupakan hadiah daripada bapanya dua bulan lalu selepas menjual kereta jenama Toyota Innova yang diterima daripada keluarga mentua Sanjeev.

 

Walau bagaimanapun, bapa Sanjeev menafikan anaknya sengaja membuang kereta tersebut ke dalam terusan kerana berang tidak dapat memiliki Jaguar, sebaliknya mendakwa Akash terbabas setelah mengelak daripada rusa yang secara tiba-tiba melintas jalan.

Menurut laporan daripada polis, ibu bapa Akash menafikan berita yang tular bahawa Akash meminta dibelikan sebuah Jaguar selain mendakwa Akash turut memiliki masalah mental yang memberikan kesan kepada keputusan beliau.

BACA:

Member liat nak bayar hutang? Boleh ke ambil duit dia senyap-senyap? Ini jawapan ustaz

Muhyiddin didakwa, ini 6 pertuduhan yang dikenakan keatas bekas PM

“Aku bukan nak pinjam duit aku cuma nak pinjam motor je tapi jawapan ayah benar-benar menghina aku”