Category: VIDEO

“Aku sanggup derma buah pinggang sebab terlalu sayang, last-last dia main dengan betina lain”

“Aku sanggup derma buah pinggang sebab terlalu sayang, last-last dia main dengan betina lain”

"Aku sanggup derma buah pinggang sebab terlalu sayang, last-last dia main dengan betina lain".Biasalah orang kata kalau dah sayang memang sanggup buat apa saja. Malah ... Read More

Anak content creator Nengok TV jadi tular selepas lukisannya di lantai dapat jutaan penonton

Anak content creator Nengok TV jadi tular selepas lukisannya di lantai dapat jutaan penonton

Anak content creator Nengok TV jadi tular selepas lukisannya di lantai dapat jutaan penonton. Kanak-kanak lelaki, Ahmad Akif Rayyan Harieyadi baru berusia tujuh tahun tetapi ... Read More

Disangka gila main signal tengah jalan, abang lori ni rupanya bagi kod tersirat – “tq bang!”

Disangka gila main signal tengah jalan, abang lori ni rupanya bagi kod tersirat – “tq bang!”

Disangka gila main signal tengah jalan, abang lori ni rupanya bagi kod tersirat - "tq bang!" SETIAP individu pastinya pernah terperangkap dalam barisan kereta yang ... Read More

RM100K duit bantuan awal persekolahan disamun, pengetua cerita detik cemas

RM100K duit bantuan awal persekolahan disamun, pengetua cerita detik cemas

RM100K duit bantuan awal persekolahan disamun, pengetua cerita detik cemas. Wang Bantuan Awal Persekolahan lebih RM100,000 disamun depan bank. Pelajar di sebuah sekolah di Beranang, ... Read More

Boss ‘payung’ staff Proton Saga baru sebab rajin kerja

Boss ‘payung’ staff Proton Saga baru sebab rajin kerja

Boss 'payung' staff Proton Saga baru sebab rajin kerja. Kita seringkali disajikan kisah majikan yang baik dan majikan yang aniaya pekerja demi kemewahan diri. Kali ... Read More

Buat aduan kucing jiran selalu berak merata, sekali wanita ini cerita benda sebenar

Buat aduan kucing jiran selalu berak merata, sekali wanita ini cerita benda sebenar

Buat aduan kucing jiran selalu berak merata, sekali wanita ini cerita benda sebenar. Menjaga haiwan peliharaan ketika hidup berjiran bukanlah satu tugas yang mudah Iyalah, ... Read More

Pakcik ni dah 27 tahun kerja Petronas, terkejut dapat hadiah tak dijangka daripada bos

Pakcik ni dah 27 tahun kerja Petronas, terkejut dapat hadiah tak dijangka daripada bos

Pakcik ni dah 27 tahun kerja Petronas, terkejut dapat hadiah tak dijangka daripada bos. Tidak dapat dinafikan, pelbagai cara atau kaedah yang boleh digunakan oleh ... Read More

“Suami sambut birthday di parking kereta hospital je dah buat saya bahagia”

“Suami sambut birthday di parking kereta hospital je dah buat saya bahagia”

"Suami sambut birthday di parking kereta hospital je dah buat saya bahagia". BAHAGIA itu fitrah. Semua orang ingin bahagia. Manusia yang waras sentiasa ingin dan ... Read More

“Ni nak tala ke sapa bagi tengok?” – Lampu isyarat condong ke bawah jadi bahan ketawa

“Ni nak tala ke sapa bagi tengok?” – Lampu isyarat condong ke bawah jadi bahan ketawa

"Ni nak tala ke sapa bagi tengok?" - Lampu isyarat condong ke bawah jadi bahan ketawa. Baru-baru ini tular satu rakaman video yang dikongsikan di ... Read More

Dah lah tak diundang, mengadu tak selesa pulak – Mat Salleh ni kena kecam

Dah lah tak diundang, mengadu tak selesa pulak – Mat Salleh ni kena kecam

Dah lah tak diundang, mengadu tak selesa pulak - Mat Salleh ni kena kecam. Di Malaysia, seakan menjadi satu trend apabila ada Youtuber dari negara ... Read More