Category: PENDAPAT

Baru tahu fungsi garis-garis atas duit RM, dah lama guna baru perasan

Baru tahu fungsi garis-garis atas duit RM, dah lama guna baru perasan

Baru tahu fungsi garis-garis atas duit RM, dah lama guna baru perasan. Bertahun-tahun guna duit Ringgit Malaysia baru tahu fungsi garis ini. Hari-hari guna duit ... Read More

Laju betul dia buat! Rumah ini berjaya diubahsuai dalam masa 1 hari dengan modal RM2000 je..

Laju betul dia buat! Rumah ini berjaya diubahsuai dalam masa 1 hari dengan modal RM2000 je..

Laju betul dia buat! Rumah ini berjaya diubahsuai dalam masa 1 hari dengan modal RM2000 je.. Pernah terfikir untuk ubah suai rumah pada harga bajet? ... Read More

Ini sebab ramai berebut nak jadi wakil rakyat, kelebihan ini tiada pada YDP Agong

Ini sebab ramai berebut nak jadi wakil rakyat, kelebihan ini tiada pada YDP Agong

Ini sebab ramai berebut nak jadi wakil rakyat, kelebihan ini tiada pada YDP Agong. Ramai di antara kita tahu Yang Di-Pertuan Agong, individu bergelar ketua ... Read More

Ini rahsia buat telur dadar crispy buat para isteri, confirm suami tak cari lain punya lah..

Ini rahsia buat telur dadar crispy buat para isteri, confirm suami tak cari lain punya lah..

Ini rahsia buat telur dadar crispy buat para isteri, confirm suami tak cari lain punya lah.. Jika ditanya, menu apakah yang paling mudah dan enak ... Read More

Ini 3 pantang larang jika tidur di hotel, yang paling last tu menakutkan..

Ini 3 pantang larang jika tidur di hotel, yang paling last tu menakutkan..

Ini 3 pantang larang jika tidur di hotel, yang paling last tu menakutkan.. Kalau sebut bermalam di hotel, bukan setakat anak-anak saja seronok, mak ayah ... Read More

Patutlah orang cina jarang renovate rumah, rupanya kat sini mereka habiskan duit..

Patutlah orang cina jarang renovate rumah, rupanya kat sini mereka habiskan duit..

Patutlah orang cina jarang renovate rumah, rupanya kat sini mereka habiskan duit..Patutlah orang cina jarang renovate rumah bagi nampak mewah, beza dengan melayu. Tulisan ini ... Read More

Lelaki cerita ‘kisah gelap’ main trade forex, “sebab tu ulama kata haram”

Lelaki cerita ‘kisah gelap’ main trade forex, “sebab tu ulama kata haram”

Lelaki cerita 'kisah gelap' main trade forex, "sebab tu ulama kata haram". Sudah menjadi kebiasaan sejak akhir-akhir ini di mana ramai anak muda terjebak dengan ... Read More

Dakwa ada babi dalam perasa makanan terkenal – “Itulah pentingnya english education”, kata netizen

Dakwa ada babi dalam perasa makanan terkenal – “Itulah pentingnya english education”, kata netizen

Dakwa ada babi dalam perasa makanan terkenal - "Itulah pentingnya english education", kata netizen. Seorang wanita konon mahu berkongsi maklumat mengenai perasa yang dijual di ... Read More

‘Kita perolehi kemenangan pertama!’ – Terdiam isteri bila suami bidas balik lepas perang mulut soal kerja rumah

‘Kita perolehi kemenangan pertama!’ – Terdiam isteri bila suami bidas balik lepas perang mulut soal kerja rumah

'Kita perolehi kemenangan pertama!' - Terdiam isteri bila suami bidas balik lepas perang mulut soal kerja rumah. Setiap kali berbalah pasti akhirnya golongan perempuan sahaja ... Read More

Guna mi kuning buat maruku, tak perlu uli tepung pun! – akak ni share cara buat

Guna mi kuning buat maruku, tak perlu uli tepung pun! – akak ni share cara buat

Guna mi kuning buat maruku, tak perlu uli tepung pun! - akak ni share cara buat. uat maruku guna mi kuning? Ya betul, kalian boleh ... Read More