Bila teknokrat parti Islam pun jenis kaki bedal

Bila teknokrat parti Islam pun jenis kaki bedal

Engineer Parti Islam SeMalaysia. . Salah Fakta itu satu hal, lepas tu pakai doctored picture semata-mata nak selamatkan penipuan UMNO is priceless. Sedang kan machai UMNO pun tak ada yang try hard macam ini. Just call a spade a spade. Lepas kantoi delete komen.

Macam mana teknokrat yang dok canang tengah ambil sarjana kedoktoran boleh jadi lagi teruk dari orang yang tak sekolah is beyond any sane explanations. Padahal 2 gambar tu sama, orang yang baju merah kat tengah dengan yang duduk posisi dia sama, takkan dalam masa 1 saat participant dia boleh naik jadi 200 orang. Tu tak masuk tulisan 5 dalam 500 tu macam besar lari dari the rest of the number.

Sumber :