Berdarah hidung tengok Nadia Brian pakai ‘rompers’ macam bayi, siap ada parti buih

Berdarah hidung tengok Nadia Brian pakai rompers macam bayi siap ada parti buih

Berdarah hidung tengok Nadia Brian pakai ‘rompers’ macam bayi, siap ada parti buih. Penampilan pelakon, Nadia Brian yang sinonim dengan imej seksi sentiasa mencuri tumpuan ramai di laman Instagram terutama bagi golongan ‘lelaki miang’.

Terbaru, menerusi laporan Cari Forum, pemilik nama Nadia Najwa Mohamed Rashidi itu sekali lagi menarik perhatian apabila mengenakan baju seperti pakaian bayi atau rompers.

Mana tidaknya sekali pandang kelihatan sopan berlengan panjang, tetapi kali kedua lain pula reaksi netizen apabila memandang bahagian bawah tepi baju itu yang mendedahkan kulitnya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Nadia B (@nadia.brian)

Selain terdapat komen berunsur nakal, ramai individu memilih untuk mengecam serta memberi sindiran terhadap penampilan pelakon berusia 31 tahun itu.

Berdarah hidung tengok Nadia Brian pakai 'rompers' macam bayi, siap ada parti buih

Sampai besar pakai rompers

Baru buat kain lap, kalau tahu boleh bagi kak Nadia…

Sementara itu di aplikasi TikTok pula, Nadia ada memuat naik satu video memaparkan dirinya sedang berparti buih di atas kapal mewah Resort World Cruise.

Parti buih!

@nadia.brian Foam Party 🥰❤️ @resortsworldcruises #ResortsWorldCruises #GentingDream #JomCruiseRWC #GDR #ClowningAround ♬ original sound – Nadia Brian Goldring

Sama seperti di Instagram, terdapat individu yang memberikan kata-kata positif namun tidak kurang ada juga menegur apabila melihat gaya hidup pelakon tersebut.

Untuk rekod, Nadia pernah mendirikan rumah tangga dengan Muizz Nasruddin pada 9 November 2019 namun sah bercerai sekitar April tahun lalu.

BACA:

Bantuan RM900 akan dimasukkan bermula hari ini

Isteri Aliff Syukri dikejarkan ke hospital, menjerit sakit selepas ada pendarahan

Najib keluar kenyataan berkaitan PRU15, ini penegasan dari Penjara

CATEGORIES