Anuar Zain belanja gambar tengok live di World Cup Qatar, “dekat gila seat dia!”

Anuar Zain belanja gambar tengok live di World Cup Qatar, “dekat gila seat dia!”

Anuar Zain belanja gambar tengok live di World Cup Qatar, “dekat gila seat dia!”. Terbaharu, Penyanyi tersohor Malaysia, Anuar Zain telah berangkat ke Qatar untuk menyaksikan perlawanan Piala Dunia antara Belgium dan Morocco di Qatar dengan ditaja oleh pihak Qatar Airways.

Beliau juga berkongsi moment perlawanan tersebut di media sosialnya dengan merakam situasi dan suasana disana yang sangat meriah. Namun apa yang Murai.MY lihat adalah, seat penyanyi bersuara emas ini sangat dekat dengan padang bola dan boleh dilihat secara jelas wajah masing-masing pemain dipadang.


Malahan para warganet pun merasakan cemburu kerana tidak mudah untuk dapat seat yang begitu dekat dengan padang. Lebuh menarik, apa dirakam oleh beliau membuatkan seolah-olah kita berada disitu dengan kerancakkan dan kemeriahan disana.

“Seat Dekat Ehh !!”

Anuar Zain belanja gambar tengok live di World Cup Qatar, "dekat gila seat dia!"

Anuar Zain atau nama sebenar Shahrul Anuar Zain berangkat ke Qatar pada hari isnin dengan di menaikki pesawat Qatar Airways untuk menyaksikan perlawanan Belgium dan Morocco dan kemenangan berpihak kepada Morocco kerana Belgium gagal untuk meraih kemenangan kedua dalam saingan kumpulan F setelah tewas kepada Morocco dengan keputusan 2-0.

BACA:

Rupanya Fahmi Fadzil pernah jadi pelakon drama bersiri, ‘ramai mahu YB jadi menteri komunikasi’

5 spesis hidupan ini ambil nama tokoh dan selebriti

Pemuda bangga tunjuk resit bayar ratusan ribu di restoran, dakwa dah level Aeril Zafrel

CATEGORIES