Ini rahsia buat telur dadar crispy buat para isteri, confirm suami tak cari lain punya lah..

Ini rahsia buat telur dadar crispy buat para isteri, confirm suami tak cari lain punya lah..

Ini rahsia buat telur dadar crispy buat para isteri, confirm suami tak cari lain punya lah.. Jika ditanya, menu apakah yang paling mudah dan enak ... Read More

“Sedap suara, best suara serak-serak basah, moga boleh pergi ujibakat mentor” – Netizen

“Sedap suara, best suara serak-serak basah, moga boleh pergi ujibakat mentor” – Netizen

"Sedap suara, best suara serak-serak basah, moga boleh pergi ujibakat mentor" - Netizen. Video Nyanyian Lagu Popular Arwah Siti Sarah Raisuddin Berjudul Kesetiaan Daripada Seorang ... Read More

Maybank perkenal ciri ‘Kill Switch’ dalam MAE dan M2U untuk tangani masalah scam, ini cara nak aktifkan

Maybank perkenal ciri ‘Kill Switch’ dalam MAE dan M2U untuk tangani masalah scam, ini cara nak aktifkan

Maybank perkenal ciri 'Kill Switch' dalam MAE dan M2U untuk tangani masalah scam, ini cara nak aktifkan. Kami ingin memaklumkan anda tentang pengenalan ciri keselamatan ... Read More

Temberang pembeli besi buruk Rohingya terbongkar, “Aku berdiri atas penimbang 35kg je..eh mana lagi 40kg? Tuhan dah ampun ke?”

Temberang pembeli besi buruk Rohingya terbongkar, “Aku berdiri atas penimbang 35kg je..eh mana lagi 40kg? Tuhan dah ampun ke?”

Temberang pembeli besi buruk Rohingya terbongkar, "Aku berdiri atas penimbang 35kg je..eh mana lagi 40kg? Tuhan dah ampun ke?" BAGI yang menetap di kawasan perkampungan ... Read More

“Duk bersayang dengan ‘bos’, temberang ayah pecah dengan nenek..Tahu apa alasan ayah aku?”

“Duk bersayang dengan ‘bos’, temberang ayah pecah dengan nenek..Tahu apa alasan ayah aku?”

"Duk bersayang dengan 'bos', temberang ayah pecah dengan nenek..Tahu apa alasan ayah aku?"Merujuk kepada confession Aku Seorang Pendosa dari Amni: Wahai Amni dan perempuan seangkatan ... Read More

Ini 3 pantang larang jika tidur di hotel, yang paling last tu menakutkan..

Ini 3 pantang larang jika tidur di hotel, yang paling last tu menakutkan..

Ini 3 pantang larang jika tidur di hotel, yang paling last tu menakutkan.. Kalau sebut bermalam di hotel, bukan setakat anak-anak saja seronok, mak ayah ... Read More

Ini yang Zizan buat sampai merayu minta maaf pada Khai Bahar

Ini yang Zizan buat sampai merayu minta maaf pada Khai Bahar

Ini yang Zizan buat sampai merayu minta maaf pada Khai Bahar. Tindakan  pelakon dan pelawak Zizan Razak yang memuat naik foto bersama pengacara Hawa Rizwana ... Read More

‘Daging mai mana?’, bekas suami kirim daging babi untuk anak-anak makan

‘Daging mai mana?’, bekas suami kirim daging babi untuk anak-anak makan

'Daging mai mana?', bekas suami kirim daging babi untuk anak-anak makan. Sebagai umat Islam, kita seha.rusnya memas.tikan daging yang dima.kan adal4h betul-betul halal dan tid4k ... Read More

Neelofa dilihat mengah mengandung anak kedua, Bilal bakal dapat adik?

Neelofa dilihat mengah mengandung anak kedua, Bilal bakal dapat adik?

Neelofa dilihat mengah mengandung anak kedua, Bilal bakal dapat adik? Pejam celik rupanya sudah pun menjangkau setahun usia permata hati kepada pasangan selebriti Neelofa Mohd ... Read More

Keluarganya miskin, murid jadikan selipar sebagai pemadam sehinggakan sebatang pensil pun terlalu mahal buat mereka

Keluarganya miskin, murid jadikan selipar sebagai pemadam sehinggakan sebatang pensil pun terlalu mahal buat mereka

Keluarganya miskin, murid jadikan selipar sebagai pemadam sehinggakan sebatang pensil pun terlalu mahal buat mereka. Meskipun datang dari keluarga miskin. Murid lelaki ini akan menggunakan ... Read More